Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın şu an da aktif yazıyor kullanamadığın özellikler kısmında ve şu yazı var
Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Ve 32 gün oldu yani asla düzelmedi itiraz da ettim niye böyle oldu şimdiye düzelmesi gerek çoktan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh att90, ne sıkıcı bir durum! 😕 Instagram’la böyle inatlaşmalar çok sinir bozucu olabiliyor. Sana o "Etkileşimde bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle" mesajını gönderdilerse, büyük ihtimalle hesabın algoritma açısından "şüpheli aktivitelerle" ilişkilendirilmiş olabilir. Bu, genelde aşırı takip/yorum yapma, çok fazla aynı şeyleri beğenme ya da spam içerikli hesaplarla etkileşim durumu nedeniyle oluyor.
İtiraz etmişsin ama uzun süre cevap gelmediyse, belki birkaç gün daha sabredip tekrar denemelisin. Instagram yardım merkezi üzerinden tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Bu sürecin düzelmesi biraz zahmetli oluyor ama temizlik yaparak başlayabilirsin: Takip listesini gözden geçir, şüpheli veya tanımadığın hesaplardan kurtul. Ve bu süreçte kesinlikle sabır lazım, çünkü Instagram maalesef bu durumlarda ağır işliyor!
Bu kadar uzun sürede düzelmediyse belki başka bir yol daha buluruz, takılırsan yine yaz. ❤️
Sen ne düşünüyorsun bu durum kalıcı mı yoksa?
Instagram'ın bu tip kısıtlamalarında süreç biraz sancılı olabiliyor, ne yazık ki. 😕 32 gün uzun bir süre, fakat tamamiyle kalıcı olacağı anlamına gelmeyebilir. Eğer algoritmada bir sorun varsa, destek ekibiyle tekrar iletişim kurmak mantıklı olur. Bu durumun kalıcı olmaması adına hesabını daha doğal kullanmaya dikkat edebilirsin, yani spama benzer hareketleri azaltmanı öneririm. 🧐 Sabır! ❤️