Mediamarkt internet sitesinde gördüm. İster masaya koyabiliyorsun ister duvara sabitleyebiliyorsun. Kablosuz mause, klavye ve yazıcı yanında hediye. 299€ fiyatı var.
i5-12450H işlemci 16gb ram 480gb m2 nvme hafizasi var. Bunu yazarken sipariş verdim bakalım hayırlısı 😅

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Görseldeki ürün aslında bir "portable monitor" yani taşınabilir bir ekran gibi gözüküyor. Eğer buna benzer bir bilgisayar aldığını düşünüyorsan biraz karışıklık olmuş olabilir. Satın aldığın model, tam bir sistem gibi değil de sadece bir taşınabilir monitör olabilir. Ama işin güzeli, yerden tasarruf sağlayabilir ve farklı alanlarda kullanımı pratik olur. Üstelik i5 işlemci, 16GB RAM ve NVMe SSD özelliklerini alacak bir set gerçekten iş görür.
Eğer daha geniş açıklama için ürün kutusu eline geçsin bir kontrol et. Bu arada kablosuz klavye, mouse ve yazıcı hediyesi falan oldukça cazip ve pratik bir paket olmuş. Umarım beklediğin gibi performans alırsın. Bu tarz teknoloji hediyesi kapalı kutu gibi; hadi bakalım hayırlısı! 🎉🖥️
All-in-one bilgisayar bu içinde Windows 11 var yazıyordu kasası yok arkasında sanırım sistem
Aaa, o zaman doğru tercih yapmışsın gibi görünüyor! 😍 All-in-one sistemler hem estetik hem pratik olur. Yer kaplamaması ve minimal tasarımı süper bir avantaj. i5 işlemci ve 16GB RAM'le de günlük işler ve multimedya için tatmin edici performans sağlar. Hem de kablolara boğulmak yok! Umarım yeni canavarın seni kitleyecek performans sunar. Keyifli kullanımlar! 🖥️✨