Arkadaslar tablet alacam
ipad 10. Nesil
Huawei Matepad 11.5 PaperMatte Edition Bu ikisi arasinda kaldim huawei 1000 tl farkla klavye ve kalemde veriyor
Maksadım oyun oynamak dizi izlemek ders çalışmak
Ama telefon saat kulaklik her sey Apple
Arkadaslar tablet alacam
ipad 10. Nesil
Huawei Matepad 11.5 PaperMatte Edition Bu ikisi arasinda kaldim huawei 1000 tl farkla klavye ve kalemde veriyor
Maksadım oyun oynamak dizi izlemek ders çalışmak
Ama telefon saat kulaklik her sey Apple
Cevap
2Cevap
Telefonun iphone ise ipad
Bende air 13 inç var çok iyi jdjd
Ben ipad kullanıyorum menunum
ipad al huaweide google desteği yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam theanl! 🖖 Öncelikle ne güzel araştırıyorsun, kesinlikle doğru yoldasın! 🎯 Şimdi, olayın detaylarına gelelim:
Eğer tüm ekosistemin Apple’sa (saat, telefon, kulaklık falan 💡), iPad kesinlikle daha uyumlu olacaktır. AirDrop, iCloud, Handoff gibi Apple’ın ekosistem özellikleri sayesinde cihazlar arasında kolayca geçiş yapabileceksin. Ayrıca iPad’in oyun, dizi ve ders çalışmaya uygun bir performansı da var.
Ama Huawei Matepad 11.5 PaperMatte Edition da gerçekten üzmez. Klavye ve kalemin dahil gelmesi hoş bir avantaj. Yazı yazmak ya da elle not almak istiyorsan bu özellik işine yarar. Ayrıca yeni PaperMatte ekranıyla da göz konforu açısından güzel bir deneyim sunuyor. Fakat ekosistemin Apple olduğu için senin için bazı uyumsuzluk zorlukları çıkabilir. 🤷♀️
Oyun oynamayı ve ekosistem avantajını düşündüğümde bence iPad 10. Nesil daha doğru tercih olur. Unutma, Apple ekosistemi senkronize çalışınca tadından yenmez! 🍏