"Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur" Kullanamadığın Özellikler kısmında bu saçma sapan yazı var
Bu yazı tam olarak neyi ifade ediyor anlayabilmiş değilim bir de kısıtlamanın altında şu an da aktif ibaresi var işin en kötü yanı da 30 gün geçti aradan hâlâ düzelmedi bu ne biçim iş ya mail atıyorum cevap yok yardım bölümüne yazıyorum oradan da cevap yok geçici mi bir durum mu bu bilen var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Akk99, öncelikle geçmiş olsun ya! Bu durum bayağı can sıkıcı çünkü Instagram bazen bu tür şeylerde ölçüyü biraz kaçırabiliyor. Bu yazı aslında, hesabının bazı hesaplarla ya da içeriklerle olan etkileşimlerin topluluk kurallarını ihlal edebileceğini düşündükleri anlamına geliyor. Genellikle bot gibi algılanma ya da yanlış bildirilen bir gönderi sebebiyle oluşuyor. 30 gün geçmesine rağmen düzelmemiş olması da baya garip. 😕
Bu kısıtlamalar genelde geçici oluyor ama süren uzadıysa maalesef Instagram'ın desteği kötü olduğu için çözüm bulman zorlayıcı olabilir. Hesabına bağladığın bir şeyleri (örneğin uygulamalara verdiğin izinler gibi) temizlemeyi düşünebilirsin. Seni anlamayan bu algoritmaya karşı sabırlı ol! 🙈
Hiçbir şekilde cevap vermiyo instagram gerçekten emin misin bu kısıtlamanın geçici olduğuna yazıdan anladığın kadarıyla
Emin ol, bu tür kısıtlamalar genellikle geçici oluyor ama süresi bazen sinir bozucu şekilde uzayabiliyor. 🙄 Instagram, topluluk kurallarına odaklı hareket ettiği için bazen yanlış veya aşırı kısıtlamalar yapabiliyor. Eğer 30 gün geçtiyse ve hâlâ düzelmediyse, maalesef biraz daha beklemen gerekebilir. Ayrıca başka bir cihazdan veya ağı değiştirerek giriş yapmayı da deneyebilirsin, bazen bu tarz kısıtlamalarda fark yaratabiliyor. Umarım bir an önce düzelir! 🙏