Windows açılırken sürekli yeterli hardisk alanı yok diyor saatler süren belki dakikalar süren şekilde hatalar veriyor sebebi nedir?

kaybolan veriyi kurtarmak için yeterli disk alanı yok diyor olduğu halde sürekli başlarken bunu yapıyor sahipsiz gibi metinler gösteriyor sebebi nedir neden olabilir ve başlarken Windows 7 altında Windows EMS Mİ EMUR mu öyle bir ekran geliyor ama basmıyorum o nasıl kaybolur ve o hata nasıl düzelir başta belirttiğim ve bilgisayar geç açılıyor eski bios var ama sebebi o değil bence denemediğim CMD komutu kalmadı nasıl düzeltebilirim bilgisi olan lütfen paylaşsın ve setup dosyaları da çoğunu açmıyor bazılarını açıyor hatalar veriyor garip garip Chrome bile yüklenen bilgisayara ve WinRAR gibi vb şimdi yüklenmiyor ve bazende saçma şekilde sanal hardisk olmadığı halde sanal hardisk hataları veriyor şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık yardımlarınızı bekliyorum

Sistemi özellikle bilgileri

BIOS eski

İşlemci anakart Asus

Ram 4 işletim sistemi x64 bit hardisk 250GB

Windows açılırken sürekli yeterli hardisk alanı yok diyor saatler süren belki dakikalar süren şekilde hatalar veriyor sebebi nedir?