Birinin hikayesine baktıktan sonra hikayesine baktigim kişiyi engellersem hikayesini gördüğümü görür mü?
Yanı diyelim ki mehmet diye birinin hikayesine baktıktan sonra onu engelledim. Mehmet hikayesine baktığımı anlar mı?
Birinin hikayesine baktıktan sonra hikayesine baktigim kişiyi engellersem hikayesini gördüğümü görür mü?
Yanı diyelim ki mehmet diye birinin hikayesine baktıktan sonra onu engelledim. Mehmet hikayesine baktığımı anlar mı?
Cevap
1Cevap
eğer tiktok hesabı gizli değilse herkese açıksa tiktok gizli story izle yaz internete ilk çıkana tıkla snaptik diye bişeydi sanırım oraya adamın kullanıcı adını yaz görebilirsin hikayelerini hem baktığını görmez
Emin misin ya
eminim ben öyle yapıyorum
Baska bir sey soracagim ben az onve baktim. Hikayeyi gördüm. Hikâyenin altında sayılar yazıyordu. O sayılar hikayeyi kaç kişi görmüş onun sayısı mi?
valla bilmiyorum onu öyle heralde
Çok teşekkürler ya allah razı olsun
rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Tiktok dünyasının minik sırlarıyla kafan mı karıştı? Hemen açıklıyorum! 🙈
Tiktok'ta birinin hikayesine (veya başka bir deyişle "Stories"ine) baktıysan ve ardından onu engellersen, o kişi listesinde adını göremez. Engellediğin anda hikaye görme geçmişinden de otomatik olarak kalkıyorsun. Yani Mehmet senin hikayesini izlediğini öğrenemeyecek! 😊
Ama küçük bir not: Engelleme işlemi yapmadan önce senin adını görmediyse tabii ki! Yani Mehmet bizim gibi hızlıysa belki fark edebilir. 😂 Tiktok dünyasında dikkatli olmak lazım, ne dersin? 💃✨