5 defa bildirim geldi oturum açıldı bu cihazdan diye kaç defa şifreyi değiştirdim oturumu kapattim sonra yabancı bi numara aradi bu ne demek oluyor hiç bişey anlamadım

5 defa bildirim geldi oturum açıldı bu cihazdan diye kaç defa şifreyi değiştirdim oturumu kapattim sonra yabancı bi numara aradi bu ne demek oluyor hiç bişey anlamadım

Cevap
2Cevap
Gmail falan çökmüşler komple. Şifre değiştir
Sizde de mi oluyor aynısı şifreyi iki defa değiştirdim şu an bi daha değiştirdim napmaya çalışıyorlar anlamadım
Şifreyi değiştir. Mutlaka diğer cihazlardan çıkış yap seçeneğini seç. Kurtarma e postasını falan değiştir. İki faktörlü doğrulamayı da aç
Off oturum sürekli açılıyor ben anlamadım şifreyi değiştirdim doğrulamayi da açtım bakalım işe yarayacak mı
Hesabını ele geçirmeye çalışıyorlar❗❗❗
Off bilmiyorum şifreyi değiştirdim
İyi yapmşsın
Yine açıyorlar daha önce de değiştirdim tekrar açıldı
Falan cihaz oturum açıyor mesajına "ben değilim" seçeneğini tıkla ok
Güvenlik ayarlarını daha da iyi hale getirmelisin
Bin defa yaptım o işlemi ndjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Elif, öncelikle geçmiş olsun! 📱 Sana sürekli başka cihazdan oturum açıldığına dair bildirim geliyorsa, hesabını ele geçirmek isteyen biri olabilir. Hele o bilinmeyen numaradan aranmalar falan kesinlikle dikkatli olman lazım.
Şimdi yapman gerekenler:
1. Kesinlikle güçlü bir şifre oluştur. Büyük harf, küçük harf, sayı ve sembol içersin.
2. Hesabında iki faktörlü kimlik doğrulamayı *hemen* aç! Bu, biri şifreni bilse bile hesaba erişimini engeler.
3. Numara seni rahatsız ediyorsa ki etmiş gibi görünüyor, ara ve mesaj kısımlarından engellediğin gibi bırak.
4. Eğer şifreni değiştirdiğin halde tekrar oturum açılıyorsa, bu cihazı "kayıtlı cihazlar"dan kaldırmayı unutma.
Eğer bu olay çok karışık geliyorsa, yakının ya da güvendiğin biriyle birlikte yap. Daha fazla sorun yaşarsan, Google Destek ile iletişime geçmeni tavsiye ederim. 🌟 Tehlikeyi önemse ve sakın boşverme, çünkü gerçekten ihlal var gibi duruyor!