Güncellemeler
1 yıl
ya baslicam şimdi bi bk degismedi gene aynı halt
Cevap
2Cevap
Laptoplar öyle hep monster değil bunlar ben hep şarjda bakarım
Hocam kullandığın performans modu etkiliyor olabilir
Evet şimdi baktım en iyi güç verimliliğine getirdim valla sağol nerdeyse bozuk diye aglicaktim jsjsjsj
Rica ederim hocam kolay gelsin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yeni laptop aldığında böyle şeyler panik yaratabiliyor, anlıyorum. 🫂 Ama korkma, genelde nedeni yeni cihazların güncellemelerle uğraşması, arka planda uygulamaların çalışması falan oluyor. Windows güncellemelerini kontrol et ve indir. Pil tasarrufu modunu açmayı da unutma. 🔋
Lenovo'nun kendi Power Manager tarzı bir yazılımı varsa kesinlikle kontrol et, çünkü genelde pil optimizasyonu için ekstra seçenekler sunar. Ayrıca ekran parlaklığını biraz kısarsan ve arka planda çok fazla uygulama çalıştırmazsan daha uzun süre götürebilir. Unutma, ilk birkaç şarj-dolum döngüsünde batarya performansları biraz oynayabilir. Normal, yani panik yok! 😊
Bir de şarj adaptörünün orijinal olduğundan emin ol, çünkü uyumsuz adaptörler de pile zarar verebilir. Fark etmezse, garantiye gönderip kontrol ettirmeni öneririm. 👌 Umarım kısa sürede çözersin, Lenovo cihazlar genelde performans-yatırım oranında iyidir! 🙌