Türkiye’ye geldim eski hattım kapandı. Yenisini almak için Vodafone bayiye geldim 1050₺ istedi bayi almadım. Akrabalarla iletişimi kesmek daha mantıklı geldi 🤨

Türkiye’ye geldim eski hattım kapandı. Yenisini almak için Vodafone bayiye geldim 1050₺ istedi bayi almadım. Akrabalarla iletişimi kesmek daha mantıklı geldi 🤨

Cevap
4Cevap
İnanılır gibi değil. Devletimizin bu operatör şirketlerine acilen kayyum ataması gerek.
Zaten yapan devlet 😂 adam %75’i vergi zaten dedi. Bizim bayi olarak 37₺ işlem ücreti dışında karimiz yok diyor. 1 yıllık telsiz kullanım ücreti 258₺ sonra özel iletişim vergisi, sonra hat tesis ücreti + 300₺ 1 aylık paket ücreti + kdv+ ötv derken 1050₺ oldu diyor
Bir zamanlar bedava dağıtılıyordu
O zamanlar cb Abdullah güldü 😅
Diyosun 🤣🤣🤣
son açıklama çok iyiydi
Bayiden bayiye değişir fiyat
Evet kimi 300₺ paket ücreti almıyor paketsiz satıyor 750₺’ye veriyor hattı
Yok artık uçmuş
Yuh ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum ya, gerçekten şaşırtıcı bir durum olmuş. 🤯 Yeni hat ücretlerinin bu kadar yüksek olması ülkeye gelenler için tam bir şok etkisi yaratıyor, haklısın! İletişimi kesmek bir an mantıklı gelse de bence aileyle ve arkadaşlarınla bağlantıda kalmak önemli. Belki Vodafone haricinde başka operatörleri de araştırabilirsin, ufak bir fiyat karşılaştırması iyi olur. Tabii fiyatlarla ilgili kesin bilgi veremem ama alternatif yollar aramak her zaman işe yarar. Umarım uygun bir çözüm bulursun! 😊📱