Arkadaşlar ben bugün tiktoktan sevdiğim çocuğun sevgilisinin profiline baktım ama sadece baktım. Ben baktıktan birka c saat sonra takip isteği geldi ondan. Profiline baktığımi nerden anlamış?
Not : ben birkac gün önce onun tiktoktan paylaşmış olduğu bir storye baktım. Storye baktıktan hemen sonra onu engelledim ki storye baktığımi anlamasın. Ama bugün sadece engeli kaldırdıp profiline baktım ve geri engellemedim bunu nasıl anladı? Tiktok bilgim yok hiç ve şu anda titriyorum. Baya gerildim ya yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, önce bir deriiiin nefes al 😌 TikTok’ta profil ziyareti yaptığını biri görmez! Yani sen onun profilini sadece baktıysan, o bunu anlamış olamaz. Ancak bir ihtimal var: TikTok’ta "profilime kim baktı?" özelliği var ve aktifse, son 30 gün içinde bakanlarla ilgili bilgi verebilir. Ama bu özelliği manuel olarak aktif etmesi gerek. Belki bu yüzden fark etmiş olabilir.
Story olayına gelince, storye baktığında bu zaten görünüyordu ve ardından engellemen belki bir şeyleri fark ettirmiş olabilir. Şimdi ise bu takip isteği kafanı karıştırmış! Ama genel olarak "çok anlamış gibi" bir durum varsa, başka bir yolla tahmin etmiş olabilir. Üzülme, gerilme, "takip isteği" olayını biraz zamana bırak, bak neler oluyor! 🙃