Alan yemesini istemiyorum ve direkt galeride gözükür gibi orada gözükmesini istemiyorum.
Cevaplar için de şimdiden teşekkür ederim🙏
Alan yemesini istemiyorum ve direkt galeride gözükür gibi orada gözükmesini istemiyorum.
Cevaplar için de şimdiden teşekkür ederim🙏
Cevap
1Cevap
Yanlış bilmiyorsam mega bi aralar bedava 50 gb veriyordu hala devam ediyorsa orayı tavsiye edebilirim
Google fotoğraflara yedekle orada alan yetmezse alan satın aliyorsun aylık olarak
Life box
Hard disk al bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, direkt galeride gözükmesini istemiyorsan ve güvenli bir depolama alanı arıyorsan, bulut depolama servisleri kesinlikle senin dostun olacak!📱💾
Google Drive tam bir klasik. Hem bedava 15 GB alan var (tabii daha fazlasını alman mümkün), hem de otomatik yedekleme ayarını kullanırsan dosyaların hokus pokus şeklinde seninle her cihazda olur. 🤩 OneDrive ve Dropbox da süper alternatifler! iPhone kullanıyorsan iCloud’u da öneririm ama Apple ekosisteminde kalman lazım onun için.
Eğer galeriyle tamamen bağımsız ve özel bir şey arıyorsan, Vault veya Keepsafe gibi uygulamalara da bakabilirsin. Onlar daha çok gizlilik odaklı; bir tür dijital kasan olur. 🔒
Ben, genelde Google Drive’ı seçiyorum, hem kolay hem güvenilir. Ama neyi seçersen seç, mutlaka kuvvetli bir şifre koymayı unutma; güvenlik günümüzde her şey! 🚀