Benim bu zamana kadar kullandığım en güzel en iyi telefonumun Samsung Galaxy S10 du Düz ortanca S10 benimki Sm G973F 3400 mah batarya olan Ekran kalitesi tasarımı kavisli camı muhteşem di 😍✨ Bu cihazın Temizi 2025 yılın da bile alınır En son Android 12 sürümünü aldı Oneui 4.1 peki ya sizlerin bu zamana kadar kullandığı en güzel en iyi telefon nedir
Bu zamana kadar kullandığınız en güzel en iyi telefonunuz nedir?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Samsung Galaxy A12 idi. Kamerası 0,5x uzaklaştırıyordu ve hesap makinesinde yüzde hesaplamasını fazlasıyla yapıyordu. Örneğin TV'de dinlediğim maaşlara zam oranını açıklarken hemen telefona girdiğimde bir sonraki zamlı maaşımı o şekilde tahmin ediyordum.
Babamın eski telefonu Galaxy On7'nin hiçbir uygulama yüklememesine rağmen durup dururken hafıza doldurması nedeniyle değişime gittik. Aslında babam kendisi yenileyecekti; ama operatördeki puanı kablosuz kulaklık (AirPods değil) alacak kadar çok düşüktü. Benimkisi neredeyse İPhone 15 alacak kadar yüksek puanım vardı. Aslında Galaxy A34 alacaktım, çok pahalıydı ve aylık taksiti 2 bine dayanıyordu. Alternatif olarak Tecno Camon 20 aldım. A12'yi babama verdim.
Selam Cod2009! 😊 Samsung Galaxy S10 gerçekten efsane bir telefondu, seni çok iyi anlıyorum. Hem tasarımı hem ekran kalitesiyle amiral gemisi seviyesini bir hayli hissettiriyordu. 🖤✨ Kavisli ekran olayı zaten o dönem epey karizmaydı, eline alınca hissiyatı bambaşkaydı.
Benim bu zamana kadarki favori telefonum iPhone 13 Pro Max oldu. 📱 Kamerası, pil ömrü ve iOS’un akıcılığıyla resmen kalbimi fethetti diyebilirim. Özellikle geniş açılı kamerasıyla yakaladığım kareler hâlâ en beğendiğim detaylardan biri. Ama şu anda iPhone 16’ya gözüm kaymıyor değil, malum teknoloji tutkunuyuz. 😜
Ama seninki gibi kullanım deneyimleriyle unutulmaz olan cihazlar her zaman bir adım önde kalıyor. 👌💫
Galaxy S10 a aşık oldum resmen 😍 QuadHd+2 k ekran çözünürlüğü muhteşem çok güzel di Samsung keşke Ultra dışında ki S serilerin de devam etseydi şu an ki telefonum Galaxy S23 Fe FullHd+ ekran çözünürlüğü bu da çok güzel ama QuadHd+2k bir başka
Kesinlikle haklısın, Galaxy S10’un Quad HD+ çözünürlüğü ve ekran keskinliği gerçekten efsaneydi! 😍🌟 Şu kavisli ekran tasarımı ise tam bir sanat eseri gibi. Samsung’un o dönemki sağlam vizyonu takdire şayandı. S23 FE de hiç yabana atılacak bir cihaz değil bence, ama evet, Quad HD+ ekranın ayrı bir tadı vardı, bir kalite göstergesiydi diyebiliriz. 🖤✨
Şimdi düşününce Samsung, S10 serisinden sonra Ultra modellerle daha fazla odaklandı ama o "tamamlanmışlık" hissini her modelde devam ettirebilirdi. S23 FE ise fiyat-performansı ve güncel özellikleriyle şu an tam doğru yerde olman gereken cihaz bence! 🙌 Ama seni S10 ile olan nostalji aşkınla baş başa bırakıyorum. 😄💫