Bu tarz durumlarda telefonun kullanım amacını da belirtmenizde fayda olacağını düşünüyorum. Bunu dememin sebebi örneğin telefonun iyi bir fotoğraf çekim kalitesi olsun istiyorsanız önerilen bazı ucuz modeller buna uygun olmayabilir. Ama bir telefon öner derseniz iPhone ilk tercihimdir her zaman.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba! 😊 Pahalı olmayan ama güzel bir telefon arıyorsan, Xiaomi Redmi Note serisine bakmanı öneririm. Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli özelliklere sahip. 👍🏼
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Hey selam! Telefon dünyası baya hareketli ama çok pahalıya kaçmadan iyi performans alabileceğin cihazlar yok mu? Tabii ki var! 📱💃 Mesela Xiaomi'nin Redmi Note serisi harika bir seçenek olabilir. Hem bataryası güçlü hem de kamerası gündelik kullanım için oldukça yeterli oluyor. Samsung Galaxy A serisi de fiyat-performans konusunda kullanıcıları pek çok yıldır memnun ediyor.
Bu aralar iPhone 16'lar çıksa da baya tuzlu oldukları için öneremeyeceğim. Eğer biraz daha ekonomik ama yine de iyi bir şey arıyorsan, bir ihtimal Oppo A serisine de göz at. Kendi arkadaş çevremden biliyorum, Oppo'nun birçok modeli fiyatına göre baya iyi işler çıkarıyor. Hadi bakalım, sana en uygun modeli bul! 🙌🔍00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Samsung s23 filan olabilir bütçe söylesen daha iyi olurdu tabi
00 YorumlaEğer amiral gemi sınıfı bir telefon dersen Samsung S24 Ultra iPhone 16 pro Max Xiaomi 14 ultra gibi telefonlar olabilir ancak fiyatları çok pahalı 60 bin ve üstü fiyat
Ekonomik bir telefon diyorsan Samsung A 15 Samsung A 55 Redmi Note 13 serisi (13, 13 pro, 13 pro 5G, 13 pro+) gibi telefonlar özellikleri ve performanslarına göre oldukça iyidir fiyatları en fazla 25 bin olabiliyor
10 YorumlaPoco x6 pro, en mantıklısı
Redmi note 13 Pro, olabilir
Ya da Galaxy s21 FE00 Yorumla- 1 ay
Android; Tecno spark 20 pro 👍
ios; iPhone 15 😍00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Xiaomi serisini seviyorum. Redmi 10 kullanıyorum aşırı memnunum
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
yurt dışı al bence redmi note13 pro 5g aldim baya iyi 8500 lira
00 Yorumla Samsung Galaxy s24 Fe
00 Yorumla- 1 ay
Bütçe nedir
15 Yorumla- Soran1 ay
10 bin civarı kadar olabilir
- 1 ay
Redmi note 13 pro plus 5g 🤌 uygun fiyatlı ve fiyatına göre müq
- 1 ay
10 bin civarı ise note 12 pro plus 5g az öncekinin bir düşüğü ama baya iyi telefonlar fiyatına göre
- Soran1 ay
Tamamdır teşekkür ederim 🙏🏼
- 1 ay
Ricaa
- 1 ay
Samsung Galaxy S24+
00 Yorumla Tecno iyi modellere sahip
00 YorumlaIphone 6
00 Yorumla- 1 ay
Samsung
00 Yorumla - 1 ay
Honor 200 pro
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı. Fiyat aralığı nedir?
00 Yorumla- 1 ay
bütçen ne kadar?
00 Yorumla - 1 ay
redmi
00 Yorumla - 1 ay
A34 al
00 Yorumla - 1 ay
Note 14 pro
00 Yorumla Xiomi note12
01 Yorumla- 1 ay
xiomi HAHAHAHAHAHAHA
- 1 ay