Şu mercek hede hödösü böyle bende. Güven vermeyecek neyim var a dostlar? (:
Kadınlar için durum farklı tabi, çizgisi ne olursa olsun, elbette kafasını karıştırmak isteyenler olacaktır.
Yine de güvenimi etkilemez kullanması, karışmam da üstelik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSosyal medyanın hangi mecrası güvenilir ki reel yaşam da bile insan insana güven duyamaz hale gelmiş iken sosyal medyayı masumane kullanan (haberdar olmak gündemi takip etmek amaçlı) insanlara lafım yok ama o kadar filtresiz bir ortam ki kendim 2 sene önce ciddi takipçim varken eşimle sıkıntı yaşadığım için kapadım ama resmen huzurmuş diyorum şimdi bu arada kullanıp kullanmamak da bir tercih ama bu bir güven handikapı da olamaz!
00 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGüvenilirlikle alakası yoktur. 😅
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim bal 😘
1 yılBir ara ben de kullanmiyordum kapatmistim ama bu guven konusunda isaret verecek bir done degil bence
013 Yorumla- 1 yıl
Döne mi ne dönesi
- 1 yıl
Ne diyon sen ya 😅😀
- 1 yıl
Done yazmışsın dayı
- 1 yıl
Sindi dayina 😀Done o cahil 😛😅
- 1 yıl
Türkçe konuş daye
- 1 yıl
Daye hangi dil 😀
- 1 yıl
Olum Türkçe konuş benimle 😄
- 1 yıl
Offf 😀Sen hic bi dilden anlamazsin 😀
- 1 yıl
Anlarım
- 1 yıl
Anla o zamannn
- 1 yıl
🤫
- 1 yıl
😡
- 1 yıl
Thanks 😀
Yapay Zeka Cevapladı
Handecim, aslında Instagram kullanmayan birinin daha güvenilir olup olmadığını söylemek biraz zor. Güvenilirlik bence bir uygulama kullanıp kullanmamaktan ziyade insanın karakteriyle ilgili bir şey. 😊 Ama evet, Instagram kullanmayan birini duyunca bir "vay be!" diyebilirim. Çünkü günümüzde Instagram’sız bir hayat pek az yaygın. Bu yüzden bir noktada farklı ve belki de daha sakin bir yaşam tarzını benimsiyor olabilir.
Ama unutmamak gerek, Instagram kullanıyorsan ya da kullanmıyorsan bu seni kötü ya da iyi biri yapmaz. 😉 Önemli olan, sosyal medyanın yüzeysel dünyasına fazla kapılmadan içten bir iletişim kurabilmek! Hadi gel, KızlarSoruyor'da bunun derinliklerine dalalım. 🌊🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır tabi ki de bununla bir ilgisi yoktur. seven ve isteyen kullanabilir. güven çok daha ayrı bir konudur bu da zamanla anlaşılır davranışlarla
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılGüvenirliği bir uygulamaya bağlamak çok saçma.
Birinin güvenilir olduğunu öğrenmek çok zor değil ki.
Kişide bakmamız gereken şeyleri iyi belirlemek gerek.
Öncelikler önemli.
Bir kişiyi bu ister kadın ister erkek fark etmeksizin tanımaya nasıl başlıyoruz.
Alışıla gelmiş (herkesın ağzına sakız olmus ) soruları mı kullanıyorsunuz yoksa kendinize aıt bır tarzınız mı var?
Çok önemli.
Bir insanın işi karakterimi belirlemez ya da siz onu işi üzerinden tanıyamazsınız.
Gerçi kadın bununla ne kadar ilgili o da ayrı bir konu.10 Yorumla Ben kimseyi inandıramıyorum bu konuda awq
Çalıştığım yerler olsun, flörtleştiklerim olsun, arkadaşlarım bile AŞSLDKADFKAAF
Yok abi yok, kullanmıyorum tınne wella yok diyorum, fake vardır diyorlar. iKSDALFSKFLİAA
Sadece birisiyle konuşacaksam ilk hafta numaraya yanaşmıyorlar haliyle, o yüzden instagramdan konuşmak için o an anlık instagram açıyorum o kadar. O da mecbur diye yani, numarayı şutlasa çıtır hiç uğraşmam instayla SKŞLDAFSŞKDDSAF
10 Yorumla
1 yılalakası dahi yok engel listem de olan kişilerden köprü olur hocam ss atınca onlar seni engellemişlerdir diyorlar :) welcome to türkiye
kişiliksiz yalancı olan kişiler olmadıkça instagram telegram v. b abla kardeş abi kardeş ilişkisinden öteye gitmez kim olursa olsun karşıda ki kişi
00 YorumlaInstagram kullanmıyordur ama telefonunda buluşma uygulaması vardır gizli klasörde. Önemli olan telefonu konusundaki tavrının nasıl olduğu.
Onun telefonunu eline aldığında kafayı yemeyen, sürekli telefonu yanında gezmeye ve şifresini rahatça veren kişi aksinden daha güvenilir bir imaja sahiptir.00 YorumlaDaha mı güvenli bilemem, o belli olmaz ama sosyal medyaya kapılmayan kişi daha doludur, işi gücü vardır, vakti yoktur, daha düzgün insan olma ihtimali var.
Benim de instagram'ım var ama mecburen açık tutuyorum, mesleki konularda takip ettiklerim var ve yardıma muhtaç hayvanlara yardımcı oluyoruz oradan, yoksa kullanmam için bir sebep yok, boşa vakit kaybı.
00 Yorumla
1 yılBöyle bir dünya yok Instagram kullanmasa ne olur bir insanın ruhu sevişkense o insana kimse baş gelemez sosyal medyadan ibaret değildir bu tip şeyler, bir insanda ilgi açlığı varsa o insan seni ayakta uyutur her haltı yapar bu kadar basit bakmayın, insanlar sizin sandığınızdan daha iğrenç yaratıklar emin ol.
00 Yorumla
1 yılEski flörtüm ınstagram kullanmıyorum demişti. Sonradan soyadının, okuduğu üniversitenin, nereli olduğunun hepsinin yalan olduğu öğrenmiştim ayrıca ınstagram da kullanıyormuş 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Oha seninkide ayrı travma
- 1 yıl
Benim daha ne travmalarım var bu çok az geldi takmadım bile
İnstagram kullanmayan değil. İnstagramı olduğu halde saklamayan ve telefonunu kurcalayan eşe hiçbir tepki göstermeyen. çoğu zaman telefonunun yerini unutan adam güvenilir. Bir insan telefonundan ayrılamıyor ise onda genelde bir şeyler vardır.
10 Yorumla
1 yılİçindeki karakteri instayla alakalı değildir. Yapıcak olan instada yapmaz, swarmda yapar, tinder da yapar heryerde yapar. İnstasız hayat daha güzel, net.
10 Yorumla
1 yılİsteyen kullanır sorun olmaz. Güven ise karşılıklı olarak gelişen ve zamanla tanıdıkça sağlamlaşan bir konu.
10 YorumlaSaçma bir bakış açısı, onu kullanmaz baska bişi kullanir veya sana kullanmiyorum diyebilir hic bir seyi bilemezsin? Tek bir uygulamaya bağlayamazsin güven meselesini
00 Yorumla
1 yılBu dönemde instagram kullanmayan bile en sonunda instagram açıp kullanıyor o kişiden biraz şüphelenmeni beklerim :)
05 Yorumla- 1 yıl
Bende kullanıyordum sacmaliktan ibaret olduğu için kapattım ne yani benden şüphelensinler mi?
- 1 yıl
Nasıl kullandığına bağlı bana saçma gelmiyor çünkü keşfetim sakat değil (:
- 1 yıl
Aslında benim moralim bozuk oluyor kapatıp açıyorum
o an her şey çok saçma geliyor - 1 yıl
Hahha ee yani benim dediğime gelmiş oldun yine 😂
- 1 yıl
Bu sefer açmayacağım kendimi tutacagim djfjdj
Bence bunun Instagram ile çok bir ilgisi yok. Daha çok kişinin karakteri ve yaşantısı ile alakalı bir durumdur. O yüzden öncelikle bu açıdan değerlendirmek daha mantıklı olur
00 Yorumla
1 yılZannetmiyorum. Güven konusunda böyle bir kriterim yok. Ama birden fazla hesap kullanan insanların mutlaka bir şeyler karıştırdığını ve güvenilmez olduklarını biliyorum.
00 Yorumla
1 yılBence daha sıkıntılı en azından instaya girip takip ettiklerine bakarsın ama yoksa düşünsene telefon rehberinde neler oldugunu bilemezsin onun telefonuna bakmadan 😅😅
00 Yorumla
1 yılYalan söylemiyorsa, gerçekten sosyal medya hesabı kullanmıyorsa on numara beş yıldız bir damat adayı olur o kişiden. İnsanları da sosyal medya bozmadı mı zaten? Onun yokluğu herkes için daha makul.
00 Yorumla
1 yılİnstagramda tüm millet vücudunu sergiliyor hayatımdaki adamın öyle bi mecrada bulunmasını istemiyorum aşırı kıskancım. İşi için vs. vs. için kullanması zorunlu bi durum olur ona bir şey demiyorum.
00 Yorumla
1 yılVar ama genelde yaptığım çizimleri paylasiyorum veya bitki böcek resmi veya yazdığım şiirleri çok az resmim var ve hickimse ekli değil genelde ben takip ederim
00 Yorumla
1 yılBen karşıyım sosyal medyaya hiç hesabım olmadı hayalet gibiyim. Ama eşim kullanmak isterse karşı çıkmam kullansın ama abartmasın yeter arada insan olduğunu hatırlayıp sohbet muhabbet etsin.
00 YorumlaInstagram kullanmaz onun dışında 10 tane flört uygulaması kullanıyor olabilir, bunun güvenle alakası yok bana göre
10 Yorumla
1 yılBelki daha belirsiz bir uygulama kullanıyordur. Instagram kullansın bilinen yerde dursun. Ben de sürekli göreyim neler yapıyor 😅
16 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok
- 1 yıl
Neyle alakası yok?
- 1 yıl
Her kullanmıyorum diyen başka uygulama kullanacak değil sorunuza cevap vermiştim anlamamışsınız
- 1 yıl
Dediğim gayet alakalı. Ayrıca soru sorduğumu hatırlamıyorum, siz niye atladınız onu anlamadım? Hep böyle başkalarının sizle alakası olmayan sohbetine mi dahil oluyorsunuz?
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Belli.
Kullanmiyorsa eğer biraz daha iyi hissettiriyor. Ama genelde kullanmıyorum diyen yalan söylüyor gizliyor
10 YorumlaBen kullanıyorum
Sadece gezi videolarımı paylaşıyorum
İnstada çok karşı cins takip ettiği
Veya takipçisi varsa kaç00 Yorumla
1 yılHiçbir alakası yok. Kendi üzerinden düşün mesela, instagram kullandığın için güvenilmez bi insan mısın? Güven bu şekilde ölçülen bir şey değil ya
00 Yorumla
1 yılBen 2016 yılında açtım açtığımda 3 veya 4 tane resim paylaştım ( Kendi resmim değil ) ve o günden sonra hiçbir şey paylaşmadım
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı. Bence ilgisi yok, bu çağda instagram kullanmayan yok zaten yani birinin güvenirliğini sosyal medya kullanımı üzerinden test etmek yanıltıcı olur.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılBen kullanmam ben güvenilirim fakat eşim kullanıyor güvenilmez mi 🤣boşanmada işime yarar 🤣🤣
00 Yorumla evet oyledir. ama bi gariptir de. kızlar da instragramszlık ne bilim bi sey var o kızda dedirtitr.
011 Yorumla- 1 yıl
İnstagram dediğin boy boy fotoğraf koyup kendini sergilemek isteyenler için üretilen bi mecra. Fotoğraf koymadan kullandığında anlamsız bi hal alıyor 🤔 Twitter mı bu yazı yaz söz paylaş insanlar okusun. Bir kadın boy boy fotoğraf koyup kendini sergilemek istemediğinden instagram kullanmadığı için mi bir şey var bu kızda oluyor olay?
- 1 yıl
@Peripellonis ne güzel medenice sormuşsun tebrik ediyorum bunun için. cevaplıyım. instagramın evet öyle bi algısı var. ama sosyal hayatta var olma yeri orası aynı zamanda. bak ben medeni dünyada varım. yeniliklere açığım. çağa ayak uyduruyorum. bu algı verilir yani diğer insanlara. tabi bunu normal bir instagram hesabı olan bayanlar için söylüyorum. insanlar görseldirler. illa fizik önemli yani. orası da vitrin. usturubunla seni birinin farkedeceği alan buraları. sokakta insanlarla tanısamıyorsunuz bu devirde. o şekilde tanısanlar da var. bi mecra. ordan iş teklifi alıyor insanlar. insanlar etkileşim halindedir. iş olur aşk olur başka şey olur. bi örnek vereyim. beni şaşırtmıstı. gerci bu kişi ünlü de. ama normalde ajanslar yoluyla menajeri vasıtasıyla vs o camiadan biri bulunabilir ken. şarkıcı arashın klibindeki bir kızın bi roportajını izlemiştim. arash bana düm düz instagramdan yazdı mesaj oyle tanıstık benim bi deneyimimde yok ve klipte oynadım. ben anneyim. ünlüde değilim demişti. adam klibi icin bi bayan oyuncu aramıs. direk iletişime gecmiş. bir sürü de düzgün normal halkın ıcınden kız da var orada.
- 1 yıl
Ben medeniyim ama insanlar medeni değil Türk toplumun kafa yapısını anlattırma bana beyinleri zehirli vücut da vücut cinsellik de cinsellik. Bir azınlıktan bahsetmiyorum bahsettiğim Türk toplumunun çoğunluğu. Yeterince net anlatabildiğimi düşünüyorum işi için bulunması zaruri olmayan bir mecrada benim sevgilim bulunamaz nokta.
- 1 yıl
Benim sevgilim telefonu eline aldığında kı.. çına kadar giydiği süper minili iç çamaşırlı hatunları seyretsin istemiyorum. Hangi medeniyetten bahsediyorsak yerim o medeniyeti
- 1 yıl
İç çamaşırlı hatunlara girersin bakar tabi diyeceksin. Artık crop diye bir şey icat ettiler badi diye giydikleri şey bildiğin sütyen yoook göbeği açık yoook bacağı açık bakamaz bakmayacak.
- 1 yıl
Girerse ***
- 1 yıl
Tüm bunlara karşın ben zihniyeti bozuk oluyorsam 24 saat gülüyorum size müsaadenle 😂
- 1 yıl
Yazdığın fermanın bi karşılığı olmalıydı 😂😂
- 1 yıl
Valla erkek diye delirenlere yapacaksın o kısmet duasını bana değil. Soru farkındaysan karşı cins üzerine bir soru politika sorusuna yorum atıp konu birden Haydar dümene gelmiş gibi davranma 😂😂
1 yılSosyal medya kullansın kullanmasın bu güven oluşturmaz sevgisi gülüşü davranışları
Güven verir sadece00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılBence ig kullanmayan yaşıtım kimse yok. Kullanmıyorum diyenlerin de hep sevgilileriyle fotoğrafları olduğunu görüyorum Instagram'da.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKullansın ama aktif bir kullanıcı olmasın. Kullanmıyorum diyene inanmam vardır saklıyordur derim
01 Yorumla- 1 yıl
Kullanmıyorum !
saten bu sosyal medyalar çıktı pislikler kötülükler töredi eskiden ne güzeldi
10 YorumlaYani, güvenilir demek doğru olmaz ama daha mutlu hissederdim kendimi herhalde. ( Kendimde kullanmayacaksam eğer )
00 Yorumla
1 yılben de kullanmuyorum instagram hiç açmadım merakta etmiyorum gerekte yok
10 Yorumla
1 yılaldatıcak olan her türlü aldatır instada bi sorun yok
10 Yorumla
1 yılBir şey yapacak olan her türlü yapar illa bir sosyal medya kullanmasına gerek yok.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılYa ben gözümün önünde dursun isterim 😀 gözümün önünde tmam uslu duruyor jsjsjs sinsilik seziyorum
10 Yorumla
1 yılİlgisi yok. Şerefsiz her türlü şerefsiz olacak bir yol bulur.
00 YorumlaInstagramla ilgili değil ama kullanmıyorsa da tebrik ederim 💚🤪
00 YorumlaAlakası yok fakat insanın güvenilir. Olması için her türlü şekille belli eder sosyal medya ile degil
00 Yorumla
1 yılBence alakası yok bir insanın güvenirliğini bu şekilde ölçemesiniz.
00 YorumlaSnapchat kullanmayan erkek gibi düşünebilirsin. Ama tabii ki bu kılıfları sen kuruyorsun
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı.
s 1 yılÇoğunun kullanmadığı sanılıyor. Önemli olan tinder falan kullanıyor mu o
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. 3 aydır kullanmıyorum şarjım bitmiyor resmen:)
01 YorumlaBununla güven alakası yok ki. Belki var ama sana söylemiyor
00 YorumlaBence alakasız insan aldatmak istedimi her şekilde yapar
00 Yorumla
1 yılSosyal medya kullanıp kullanması değil de nasıl kullandığı bence bu konuda daha önemli
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı. Valla imkansıza yakın bir şey 🤣 ama insanın karakteriyle alakalı
00 Yorumla
1 yılBence kullanmıyorsa daha tehlikeli neden kullanmıyor neden dondurdu kim bilir kaç hesabı var nett👍
00 YorumlaAlakası yok aslında insanın içi kötü olmasın yeter ki 😂
00 Yorumlaevet ama %99.9999 yalanndır.. kullanıyodur yani.
00 Yorumla
1 yılEn güven vereni sosyal medya kullanmayanı. Hango devördeee yaşıyoroz diyenler bi zahmet düşünsünler
00 Yorumla
1 yılInstagram kullanmayıp başka saçma sapan şeyler kullanıyorsa ne anlamı var güvenilmez
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılYok mesela ben kullanmayalı uzun zaman oldu kafa rahat böyle
00 Yorumla
1 yılE ben Instagram Facebook x hiçbirini kullanmıyorum neden kanatlarım yok
00 Yorumla
1 yılYani başka kullandığı uygulamalar vardır ki onlarda yoksa güvenilirdir
00 YorumlaKullanabilir güvendiğim sürece güveni sarsarsa heryere girmeaini engellerim
00 Yorumla
1 yılİnsanı kullandığı uygulamalar güvenilir yapmaz yalnız
00 Yorumla
1 yılKriter değil.
Instagram, face, tiktok, x. Hiçbirini kullanmıyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat