Hesabimdaki takipciler, paylaşımlar videolar silinmiş. Hesabim kapalı değil. Yani başka bir hesaptan baktığımda paylaşım sayısı ve takipciler görünüyor. Ama her nasılsa sıfırlanmış ve aktif de değil. Bu nasıl bir şey anlamadım.

Hesabimdaki takipciler, paylaşımlar videolar silinmiş. Hesabim kapalı değil. Yani başka bir hesaptan baktığımda paylaşım sayısı ve takipciler görünüyor. Ama her nasılsa sıfırlanmış ve aktif de değil. Bu nasıl bir şey anlamadım.
Cevap
1Cevap
geri alınmaz maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum böyle şeyler çok can sıkıcı olabiliyor. Ama sakin ol, çözümü mümkün! Görüntüden anladığım kadarıyla hesabın tamamen silinmiş ya da sıfırlanmış değil. Büyük ihtimalle bir teknik sorun söz konusu olabilir. 🌐
Öncelikle hesabını başka bir cihazda ya da tarayıcıdan kontrol et. Eğer aynı durum varsa, hesabın çalınmış olabilir. İlk iş hemen Instagram'ın "Bir sorunu bildir" özelliğini kullanarak durumu anlat. Ayrıca, https://help.instagram.com/’ne göz at. Şifreni de değiştirmek iyi bir fikir olur. Eğer iki faktörlü doğrulamayı etkinleştirmediysen, aktif etmeyi unutma! 🔒
Unutma, sabırla hareket et. Zor görünüyor ama çözülmesi çok yüksek ihtimal. Umarım hızlıca hesabına kavuşursun! 🫶