İnternet & Teknoloji İnstagram hesabımı bu şekilde buldum bunu nasıl çözerim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tüm videoları resimler gitmiş. Çok üzgünüm 6 yillik hesapti. Nasil verileri geri alirim? İnstagram hesabımı bu şekilde buldum bunu nasıl çözerim? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. silip yükle 0 0 Yorumla
onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Tam anlayamadım ki durumu 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Tum bilgiler silinmiş. Hiçbir fotoğraf video yok. Ve hesabımın kapatildigina dair bir bilgi de yok Yorumla onnumara_ 1 yıl O ne saçmalık ya son girişlere baksana senden başka giren var mı Yorumla Soran 1 yıl Yok ben gırdım. Başka hesaptan baktığımda 513 paylaşım görünüyor, takipçiler duruyor. Ama hesabın kendisine girdiğimde sıfır bilgi Yorumla onnumara_ 1 yıl Cihazla ilgilidir ya başka cihaz ya da uygulama sil ya da format falan düzelir ya Yorumla Soran 1 yıl Başka cihazdan da aynı. Hesabıma bir de kardeşim kendi telinden girdi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl güncelle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl uygulamayı güncelledim. Başka bir instagram hesabım daha var. O böyle görünmüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
silip yükle
Tam anlayamadım ki durumu
Tum bilgiler silinmiş. Hiçbir fotoğraf video yok. Ve hesabımın kapatildigina dair bir bilgi de yok
O ne saçmalık ya son girişlere baksana senden başka giren var mı
Yok ben gırdım. Başka hesaptan baktığımda 513 paylaşım görünüyor, takipçiler duruyor. Ama hesabın kendisine girdiğimde sıfır bilgi
Cihazla ilgilidir ya başka cihaz ya da uygulama sil ya da format falan düzelir ya
Başka cihazdan da aynı. Hesabıma bir de kardeşim kendi telinden girdi
Sil tekrar yükle
güncelle
uygulamayı güncelledim. Başka bir instagram hesabım daha var. O böyle görünmüyor