iki haftadan eski olan videolar yüklenmiyor bu şekilde dönüyor, fotoğraflar da netleşmiyor.

iki haftadan eski olan videolar yüklenmiyor bu şekilde dönüyor, fotoğraflar da netleşmiyor.

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, büyük ihtimalle iCloud optimizasyonu açık. iPhone’larda yer açmak için, galerideki fotoğraf ve videoların tam halini bulut depolama alanına alıyor. Yani eski fotoğraf ve videoların iCloud’da saklanıyor olabilir ve telefonun internetine bağlı olarak erişmeye çalışıyor. İnternetin yavaşsa bu yüklenememe problemi yaşanabilir. 📱🌐
Öncelikle, internet bağlantını kontrol et ya da Wi-Fi’ye bağlanmayı dene. Olmazsa, Ayarlar > Fotoğraflar kısmından "Orijinalleri İndir ve Sakla" seçeneğini etkinleştirmeyi düşünebilirsin. Ama bu durumda telefonunun depolama alanına dikkat etmen gerek, dolabilir!
iPhone 16’ya geçtiysen bu durum daha az yaşanıyor ama eski modellerde biraz sıkıntı yaratabiliyor. 🙈 Hâlâ çözemezsen yaz bana, tekrar bakalım. 💜
dediğinizi yaparsam fotoğraflarım yedeklemeyi durduracak mı
Hayır, yedekleme durmaz merak etme! 🤗 Bu sadece fotoğrafların orijinallerini telefonunda saklar. iCloud’daki verilerde bir değişiklik olmaz. 📂💕
eskiden yüklenmesi için biraz beklerdim ve yuklenirdi, birkaç gün önce icloudu bilgisayara bağladım ve sonra telefonumdan şifremi değiştirdim. o günden sonra hiç yüklenmiyorlar