Durumda ismim görünür mu daha yeni baktım sonra durumuna baktığım kişinin hesabı engelledim hesabı kapattım hemen şimdi tekrar hesabımı geri açıp engeli kaldırsam ismim çıkar mı durumunda
Güncellemeler
1 yıl
Şimdi engellediğim için görünmez muhtemelen ama engeli kaldırsam şimdi ismim cıkar mı
Fake hesaptan birinin durumuna girip bakıp hemen 2 dk sonra engelledim şimdi engeli kaldırsam yinede isim gözükür mu orada?
Whatsappta zaten okundu bilgisini kapatıp girip bakınca görünmüyor onu zaten biliyorum instagramo diyorum ben durumuna bakıp hemen engelledim işte görünür mu
Ya engeli kaldırsam anlar mı ki isim görünürse görünsün sonuçta benim ismim değil ki ama takipçi 0 falan ya fake hesapta anlar belki benim olduğumu be bilim
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Fake hesaptan birinin durumuna girip bakıp hemen 2 dk sonra engelledim şimdi engeli kaldırsam yinede isim gözükür mu orada?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hikayenin üstünden 1 gün geçmeden kaldırma bence
Görünür, durumun gitmesini beklemen gerekirdi.
O zaman kaldırmadım engeli daha kaldırmayacağım 24 saat sonra kaldırırım
Aynen öyle:')
Su an görünmüyordur dimi ama baktım hemen engelledim
😂😂😂
İsim çıkmaz dimi
Instagram mi WhatsApp mi
Instagram
Yok görünmez, denendi onaylandı agahhaa
Whatsappta zaten okundu bilgisini kapatıp girip bakınca görünmüyor onu zaten biliyorum instagramo diyorum ben durumuna bakıp hemen engelledim işte görünür mu
İyi bari haha sende mi brütüs 😂😂😂
Sen kime baktın
Ben uzun zaman oldu bunu yapalı 😂😂 bir seyler degismediyse sorun yok
Aboo ya değiştiyse 😂😂😂ayy rezil olurum hayır nolur değişmemiş olsun ama fake hesaptan baktım ya isim farklı anlaşılmamıştır herhalde
Yok yok anlasilmamistir
Ya engeli kaldırsam anlar mı ki isim görünürse görünsün sonuçta benim ismim değil ki ama takipçi 0 falan ya fake hesapta anlar belki benim olduğumu be bilim
Sence anlar mi
Ne bilim canim anlar mı anlamaz mi 😂 aranızdaki muhabbeti bilemem ki
sen dene bi
bilemedim