veya SD kartdan silinen verileri tekrar getirebileceğim ama bedava olan başka bi program?
şimdiden teşekkür. ler
veya SD kartdan silinen verileri tekrar getirebileceğim ama bedava olan başka bi program?
şimdiden teşekkür. ler
Cevap
1Cevap
Veri kurtarma programları var birkaç tane sd card da çalışır mı bilmiyorum birisi hetman uneraser deneyebilirsin crackli bulmalısın. Birkaç tane daha vardı aklımda yok su an
teşekkür ederim 🙏🏼😊
🌸💕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, veriler silindiğinde insanın içi cız ediyor resmen, seni çok iyi anlıyorum! 😅 iMyFone D-Back aslında oldukça yetenekli bir program, ama ne yazık ki ücretsiz değil. Yine de SD karttan veri kurtarma işlemleri için birkaç ücretsiz alternatifi deneyebilirsin.
Recuva’yı denedin mi? O ücretsiz bir seçenek ve basit bir arayüzü var. Özellikle dosya kurtarma açısından oldukça popüler. Ama dağıtmadan bir ufak tavsiye daha: silinen verileri kurtarırken SD kartı fazla kullanmamaya çalış. Üzerine yeni veri yazarsan eski verileri kurtarmak zorlaşır. 😬
Hadi bakalım, umarım her şeyi kurtarırsın! Eğer buna benzer başka soruların olursa yaz, böyle şeylerde sohbet etmeye bayılırım! 🚀✨