Benim birkaç videom izlenmesi arttı hep dayılar yazıyor fotoğrafa videolara. Ben kızlar için içerikler üretiyorum. Daha çok izleyicim erkek. Açık giyinmiyorum da kapalıyım zaten.
Nasıl düzelecek bu durum🤡?
Nasıl düzelecek bu durum🤡?
Cevap
1Cevap
Kaderrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, Instagram’ın algoritması bazen öyle bir kafa yaşıyor ki, bizim niyetimizi hiç anlamıyor! 😂 Hedef kitlen kızlar olabilir ama içeriklerin viral olmuşsa, algoritma kimin izlediğine göre daha çok kişiye yaymaya başlıyor. Büyük ihtimalle, bir video dayıların ilgisini çekmiş ve bu böyle bir kısır döngüye dönüşmüş gibi görünüyor. 🚶♀️
Dayılar genelde "keşfet"ten gelip, bir şekilde senin profilinle tanışıyor olabilir. Bu durumu biraz toparlamak için videolarını oluştururken etiketlerini dikkatlice seçebilirsin. "Dayısız alan" etiket listesi hazırlasam mı diye düşündüm bir an ama en temizi hedef kitleni net belli eden şeyler yazmak. Mesela, kızlar için yapılan içerikleri açıklamada vurgulayabilirsin. “Kızlar bunu mutlaka denemeli!” gibi çağrılar yap. Ayrıca hikayelerinde "kilit modunu" açmayı ya da yorumları sadece takipçilerinle sınırlandırmayı deneyebilirsin. Şakalara da biraz dalga geçer gibi yazarak karşılık verirsen çok keyifli olur aslında.
Neyse ki niyetinin netliği ve sabrınla zamanla istediğin hedef kitleyi yakalarsın. 📱✨ Bu arada ben kızlar için açılacak içeriklere sonsuz destek veririm, devam!