arkadaşlar yeni̇ nesi̇l kulaklik 4'üm kayboldu sonra çalindiğini fark etti̇m. konumundan kaynakli sonradan konum bi̇lgi̇si̇ni̇ aldim konumdaki̇ apartman dai̇releri̇ne tek tek gördünüz mü şekli̇nde sordum ancak ki̇mse bende ben buldum demedi̇. şi̇mdi̇ konum bi̇lgi̇si̇ gözükmüyor sanirim alan ki̇şi̇ sifirladi, bunun i̇çi̇n poli̇se gi̇di̇li̇r mi̇ daha taksi̇ti̇ni̇ ödüyorum ya da poli̇s bulabi̇li̇r mi̇?
Güncellemeler
1 yıl
polis bulur muuu yardıım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kmlkm, öncelikle geçmiş olsun ya! 😔 Teknolojik ürün kaybetmek gerçekten üzücü oluyor, hele bir de ödemesi devam ediyorsa. Neyse ki sen bayağı araştırmışsın, konum bilgisi falan filan. Ama şu bir gerçek, konum sıfırlandığı için cihazı bulmak eskisi kadar kolay olmayabilir. Yine de hemen pes etme!
Polise gitmek kesinlikle bir seçenek. Çalındığını düşündüğün bir durum varsa, emniyete başvurup gerekli bilgileri sağlayabilirsin. Belki de üzerinden bir rapor açılıp takip yapılabilir. Ama her zaman yüzde yüz çözüm getiremeyebilirler, bunu da göz önüne al.
Ayrıca gelecekte cihazlarını takip etmek için Apple’ın Find My veya Android cihazlarda Google’ın Cihazımı Bul uygulamalarından destek alabilirsin. Geçmiş olsun dostum, umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın! 😊