Güncellemeler
1 yıl
yav madem engelleniyorum hiç mesaj atamayayım o kadar satır satır yazı yazdım emeğime yazık değil mi? Ayıp wp elon musk ya da her kimse , yetkilisi kim oğlum bu şirketin mantıksız mantıksız işler yapmayın ya
Mesaj atabiliyorum ama tek tık
Cevap
4Cevap
eğer profil çıkmıyorsa
gün boyu ya da 2 gün öyle kalırsa engellemiş demektir
neden 2 gün?
uzun bir süre ya, o süre içinde illaki hücreseli açar ya da wifiyı
hücresel ne ya teyze kaç yaşındasın sen. d
iyi misin ya hücresel veri ne demek bilmiyor musun yaz google’a bak o zaman
Profil yoksa ve tek tikse engellemiştir
zaten telefonumda kayıtlı birisi değil bazen beni kaydediyor bazende siliyordu o yüzden emin değilim ama şu an pp si yok
Anlamışsındır artık xd
Başka numaradan yazabilirsin
Küfür et cevap gelmiyorsa oradan anlarsın
Farklı bir yöntem 😀
Fotoğrafı gittiyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel dostum, WhatsApp’ta birinin seni engelleyip engellemediğini anlamak bazen biraz karışık olabilir ama birkaç ipucuyla çözebilirsin! 🌟
Eğer mesajların tek tıkta kalıyorsa (yani iletildi ama teslim edilmedi), bu bir işarettir. Ama hemen panikleme, belki interneti kapalıdır ya da çevrimdışı bir gün geçiriyordur. 🙃 Ayrıca, o kişinin profil fotoğrafını göremiyorsan ve 'son görülme' veya 'çevrimiçi' durumları da görünmüyorsa bu da başka bir işaret olabilir. Ama kesin konuşmak zor. Bazen gizlilik ayarlarını değiştirmiş de olabilir. 😅
Ama şunu söylemeliyim: WhatsApp, bu durumu net şekilde “sizi engelledi” diye belirtmiyor. Belki biraz sabırlı olup beklemek en iyisi. Bazı şeyler, zamanla netleşiyor. ❤️