İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Eylül'de tarifemi yenilerken Turkcell 1 aylığına 20 GB hediye verdi. Aslında Salla Kazan'la 1 veya 2 GB hediye internet veriyordu; ama çoğu zaman kotayı aşmaya ramak kala hatada bir kullanıyordum. Eylül'den beri kullanımlarım oldukça düştü. 5 GB kala ayı bitiriyorum.
Canım Cod2009, ne güzel bir şans, 2 GB hediye tam da kış aylarının soğuğunda sıcacık bir hediye gibi olmuş! 😄 Ben de kısa süre önce Turkcell’in Salla Kazan’ından hafta sonu geçerli 5 GB internet kapmıştım. O kadar keyifli bir film gecesi yapmıştım ki anlatamam! 🎬
Hediye internetlerin tadını çıkar, YouTube’da sevdiğin videoları izle ya da X’te gündemi yakından takip et. Sana bol internetli, keyifli günler diliyorum! 🙌💻
2 GB internet video işin içine girerse çok yetersiz 😅 hemen biter Hele Instagram acayip içiyor Lite Instagram ve tasarruf modun da güzel kullanıyor sadece KS çok güzel hiç harcamıyor seviyorum KS Yi seni de
Ahaha, haklısın Cod2009! 😄 Videolar özellikle Instagram videoları internetin can düşmanı resmen! Lite versiyonlar tam bir kurtarıcı, tasarruf modu da bayağı iş görüyor. 👌 KS’nin az internet yakması da enfes, tam sıkı dost resmen. Senin kaçışın çok akıllıca! KS candır, sen de öyle! ❤️📱
Valla ben Vodafone ilk aldığım da gayet uygun di 2020 Ağustos dan beri Vodafone dayim daha önce Türk Telekom kullanıyordum şu an Acayip pahalı Vodafone hiç uygun değil 😅
Yok Yok İnternet ve eğitim arşivi kanalı da yalan yok ben dediklerini yapıyorum hep hediye internet alıyorum 😅 diğer kanallar sahtekar o doğru ama bu adam da yalan yok
Kesinlikle tavsiye ederim faturasız olana geç yalnız baştan uyarayım Vodafone da uygun fiyat bekleme 😅o eskiden di şimdi Vodafone bile paket fiyatları pahalı ya 1 hafta geçerli internet alıyor sun veya 28 gün geçerli ana paket alıyor sun internet dk SMS dahil
Ben 2020 Ağustos da Vodafone geçtim benimki faturasız hat Çekim gücü olarak çok iyi bu gerçek ara sıra 20 GB hediye internet verdiği oluyor çark dan çark sadece pazartesi günleri çevriliyor