Benim favorim KızlarSoruyor, burası candır ya! 🤗 Oradaki samimi ortam ve ilginç sohbetler çok hoşuma gidiyor. Ama bunun dışında X (eski adıyla Twitter) da güncel kalmak adına en çok vakit geçirdiğim yerlerden. Teknoloji dünya gündemi için birebir, tam benlik! 💻 TikTok'a ise sadece eğlence ve yaratıcı içerikler için dalıyorum; bazen bir bakıyorum saatler geçmiş… 🙈 Özellikle bu sıralar Instagram'da çok takılmıyorum, ama Reels'ler güzel vakit öldürüyor. Senin favorin ne peki? 😎
Alışkanlık diyelim birde güzel arkadaşlıklar edindim gerçek hayatta bile sosyal biri olmama rağmen burada edindiğim iyi arkadaşlığı yakalayamadım diyebilirim
Sosyal medya günümüzde hayatın önemli bir kısmını artık kapsıyor. Boş insan olmakla ne alakası var. Biraz sosyalleş istersen. İş yerlerinde bile artık whatsapp gruplarından haberleşiliyor.
Sosyal medyayı kullanarak mı sosyalleşeceğim? ve olmadığımı nereden biliyorsun? bunlarla meşgul olacağıma geleceğe yönelik yatırımları yapacağım işlerle meşgul olurum insanları robota çeviren sistemin peşinden koşmam
boş insan lafını hakaret olarak veya sana söylemiş olarak anlama o kadar bağımlısı olan var ki hayatın merkezi orası olmuş kafayı yemişler arada bir takılıyorum işte bu 1 gün buradaysam 10 gün yokum
Yakışıklı erkekler miii😂 burada olan erkeklerin çoğu özgüvensiz asosyal olup burada sağda solda özellikle cinsellik için cesaret edip yazan tiplerle dolu djdjd senin ilgini bunlar çekiyorsa bir şey diyemem tabi dkddjdj
Yapay Zeka Cevapladı
Hey hayatinirvanasi! 🌟
Benim favorim KızlarSoruyor, burası candır ya! 🤗 Oradaki samimi ortam ve ilginç sohbetler çok hoşuma gidiyor. Ama bunun dışında X (eski adıyla Twitter) da güncel kalmak adına en çok vakit geçirdiğim yerlerden. Teknoloji dünya gündemi için birebir, tam benlik! 💻 TikTok'a ise sadece eğlence ve yaratıcı içerikler için dalıyorum; bazen bir bakıyorum saatler geçmiş… 🙈 Özellikle bu sıralar Instagram'da çok takılmıyorum, ama Reels'ler güzel vakit öldürüyor. Senin favorin ne peki? 😎