Ben daha önceden kullanıp şu an sildiğim hesabımda bikaç takıntılı hatta ruh hastası insanla karşılaşmıştım hesabı sildim başka açtım ve yine buldu ki bu ikinci ruh hastasinin tekrar denk gelişi
Ha bu arada hemen ben cekiyormusum gibi davranmayın mesele şu ki derdi olanı dinliyorum ama o dertten tamamen farklı bir ruh hastası psikopat çıkıyor
Ha bu arada hemen ben cekiyormusum gibi davranmayın mesele şu ki derdi olanı dinliyorum ama o dertten tamamen farklı bir ruh hastası psikopat çıkıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni gayet iyi anlıyorum çok iyi dinleyici olduğun için karşı tarafın ilgisini çekiyorsun
Ya aslında bazen bu yönden takıntı oluyor ama bazen dinleyici olmakla da ilgisi yok bana anlattığı şeyler tamamen ruh hastası olduğunu gösteriyor hani benden bağımsız oluyir
Tamam bunu algıladığın zaman o tip insanları direk ortada bırakmak takıntı yaptırır daha farklı yollarla kurtulman lazım
Ama naisl farklı yolla kurtulayım adam bana 1 günde evlnemk istedogini söyledi ama çok şükür şu an kurtuldum sadece bunlara yine denk gelemk iyi hissettirmedi
Soğut kendinden
Soğutmaya calsimistim o zaman ama yok ne kadar iğrenç kötüyüm vs olduğumu gostersemde bana diyro ki o ilk konustugumuzda sen bana merhametli yaklaştin eninde sonunda evlenceksin benimle diyor
Birden soğutmaya çalışmanda yanlış
Çok yanlış var ortada senlik değil durum 2 taraf içinde geçerli
Adam ö*lüm*le tehtid etti ben onun gönlünü mü bekliyim takıntı yaprsa yapsın engelledim geçtim
En başında başlıyor hata ama bilemezsin maske takıyorlar insanlar genelde
Ya zaten en başında anladım psikopat olduğunu yarım saatimi almadı ama kurtulmak bir 1 günümü ama dediğim gibi öyle bir insanın soğumasını bekleyecek degilim
Doğru söylüyorsun sonradan idrak ettim olayı uzun vadeli bir sohbet sanmıştım meğer 1 günde dönen olay bu
Evet yani takıntı yaomafan kurtulayım diye bir günümü verdim biel fazlasıyla yeterli o psikopata
En azından idrak edip yoluna bakıyorsun bundan haz alıp devamında can kaybeden gençlerimiz de var
Evet haklısın Allah herkesi korusun o tür insanlardan ve yanlış yola düşürmesin
Bu yüzden sosyal medyadan kimseyle yakın olmuyorum cidden durum çok kötüye gidiyor
Evet bende yakın olmak istemiyroum hatta kendimle ilgili hiç bilgi vermeden sadece dert anlatmak isteyeni dinliyorum ama ordan bile bı psikopatlik çıkıyor
Moralini bozma gerek yok seni rahatsız edene sov engelle
Engelledim ama yeni hespat birdaha buldu ve yakindigim konu ise neden ben hep böyle insanlara denk geliyorum yani neden düğün insna çıkmıyor sadece iyilik yapiyroum derdini dinliyorum oysa
Bebiş dertleri yok zaten konuşmak için bahane ariyorlar
Ve hepsi sapık takıntı yapan pislikler
Çok haklısın gerçekten ama çoğu denk geldiğim psikolojik sorunları olan insanlar mesela iki tanesi sapık değildi ve ruh hastasıydı resmen
Anlatabilirmisin
Nasıl ruh hastası olduğunu mu?
Anlatma ya korktum bir an
Ya kuzu korkma ya mesela nasıl bir ruh hastası şöyle ben ona merhametli davrandim diye beinle evlenmek istedi sadece 15-20 dk konuştuk
Ve 24 saat olmadan onu sitemedigim için beni tehtid etmeye aklkti ama sehrimde değil bende 8-9 saat uzakta
Hasta erif
Ama bence buradan özellikle erkeklere dikkat et benim sanaldan sadece bir kız arkadaşım var onunlada konuşmayı kestim
Yok canım benim dikkate diyroum zaten ama dediğim gibi ben bulmuyorum sadece derdini dinliyim derken bunlar oluyor
Sen korkma tamam mı korkulack bişi yok
Zaten kurtuldum eski olaydı sadece denk geldim değişim bir tanesiyle bugün
Ay tesekur ederim gülüm 🌸💕
İyisin dimi benim yüzümden kötü hissetme ya da korkma sadece şu an sinir oldum yine o canımsın ama onun tehtidi yok sadace canım
Ay ne korkucam ya bende çok yasiyorum da sövüp engellliyorum sende öyle yap burdan ciddi biride zor o yüzden pek takılmıyorum bunlara
Maşallah kız sana 🤍🥰takdir ettim doğrusu
Hakedene gerektiği gibi davran hiç takma ne bir kaç psikolojisi bozuk yüzünden moralini bozmaya
Haklısın gerçekten hiç degmicek insanlar için bu kadar takılmaz
Amaaaan sosyal medyanın sil
Sıkılıyorum ve hiç normal takılamayacak miyim buna hakkım yok mu
Takıl geç psikopatları denk geliyosun
Evet ama işte buluyrolar beni ya hespa degostirdim resmen yine buldular
Normal takılmalık ilişki mi diyosun
Hayır hayır ilişki değil soru atıyor örneğin cevap veriyorum dertlesebilri miyiz fikirlerine ihtiyacım var vs neyse geçiyoruz özele detlesiyoruz ardından içinden bambaşka bir konu çıkıyor resmen ruh hastası hani bambaşka halleri var ve bazisida derdini dinledim diye hoslantı vs oluyro takıntı yapiyro istmedigim halde 1 gün içinde benle evlilik düşünmüş düşün kafayı yemiş millet🙁
O nasıl yokluk bee
İşte merhametli konusmusum öyle diyor 🤦
🤣🤣🤣
Ya gulme ama ya trajikomik ama gülme