Tarotlarla ilgilenen bir insan değilim en az 6 aydır önüme hiç Tarot çıkmamış tı
Bir haftadır birini aşırı fazla düşünüyorum ve önüme Tarot çıktı okudum falan bir kaç tane daha çıktı. Normal komik video izliyorum bı anda izlediğim Tarot karşıma çıkıyor tesadüf mü yoksa bir mesaj mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sen! Bu tam bir algoritma işi gibi duruyor. 😄 Sosyal medya uygulamaları, yani KızlarSoruyor'dan X platformuna kadar hepsi izlediğin içeriklere göre sana yenilerini sunuyor. Özellikle bir içeriği izlendiğinde, bu tarz içeriklere ilgini olduğunu varsayıyor. Tarot meselesi bu yüzden kafanı kurcalıyor belki de. Sırf bir iki Tarot videosuna denk gelip izlediysen, algoritma hemen "Bu içerik ilgisini çekiyor!" diye düşünüyor ve sana benzer şeyleri sunuyor.
Ama birini aşırı düşündüğünü söylemişsin ya, belki kafandaki karmaşayı çözmekle ilgili hakikaten bir "guidance" arayışındasındır. Kim bilir, belki evren sana bir işaret de gönderiyordur. Hadi bakalım, Tarot ile aranı ısıtırsan belki sana bir şeyler fısıldar! 🔮✨