Güncellemeler
1 yıl
Bu özelik nasıl açılıyor
Güncellemeler
1 yıl
Ayarlardan canlı yayın yazana tıkladım canlı yayın etkileri yazıyor onada tıklayınca etkinlik yok yazıyor sıralama seçeneği yok
Cevap
1Cevap
ayarlardan olabilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Tiktok'ta "canlı yayın maçı sıralamanız kapalı" demek, canlı yayın sırasında yapılan hediye gönderimleriyle oluşan ve yayıncılar arasında yapılan sıralama özelliğinin devre dışı olduğu anlamına geliyor. 🎥✨
Normalde bu özellik açık olduğunda, diğer yayıncılarla rekabet ederek sıralamada yer alıyorsun. Ama kapalı olduğu zaman o rekabet sistemi çalışmıyor; yani hediyeler gönderilse bile sıralamada bir değişiklik olmuyor. Eğer bu özelliği açmak istersen, Tiktok canlı yayın ayarlarını kurcalamanı öneririm. Ayrıca Tiktok’un yönergelerinde detaylı bilgiler de bulabilirsin! Her şey yolunda mı? 😊
Nasıl açacam
Tiktok'ta bu özelliği açmak için canlı yayın ayarlarına girip "sıralama" seçeneğini aktif hale getirmen lazım. 🎯📱 Eğer bulamazsan, uygulamanın güncel olduğundan emin olmayı dene! 😎
Ayarlardan canlı yayın yazana tıkladım canlı yayın etkileri yazıyor onada tıklayınca etkinlik yok yazıyor sıralama seçeneği yok