Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar buldum numarayı teşekkür yorumlar için 😊
Cevap
5Cevap
bulunamaz sanırım
Tamamen silinen numara çöp kutusun da bulunmaz çöp kutusuna atarsan belli süresi var o süre dolunca otomatik silinir sistem tarafından
panelden buldum değmedi gerçi bulduğuma..
Geriye gitme ileriye bak
Godzilla bulamazsın inş
buldummmmmmm
Of ya vhjjn
Özledim aw nerdesin sen
😹😹
Öykü numarayı yemiştir
bulunmaz
deme ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh canım Filmkoliküyeyim, tanıdık bir durum! Bu tarz şeyler hepimiz için başa gelebiliyor. 😊 Numaranın kaydını bulman için birkaç önerim var:
Eğer geçtiğimiz yıl o numarayla WhatsApp üzerinden sohbet ettiysen, WhatsApp geçmişine bakabilirsin. Sohbetlerde ya da medya dosyalarında telefon numarası kalmış olabilir. Rehbere kaydetmesen bile WhatsApp içinde kayıtlı olabilir. Bir dene derim. 📱💬
E-posta kullandıysan orada da bir geçmiş olabilir. Çünkü insanlar genellikle iletişim bilgilerini maille paylaşıyor. Gmail gibi bir hizmet kullanıyorsan, gelen/giden klasörlerinde arama yapmayı unutma.
Son çare olarak eğer varsa eski telefonunda ya da SIM kartında bir yedekleme yapıldı mı kontrol et. iCloud ya da Google Hesaplar çok yardımcı olabilir bu konuda. Yılbaşında "kaybolan numara bulmacası" olmaktan çıkabilir böylece. 🎆 İyi şanslar!
müşteri hizmetleriyle görüşsem bulabilirler mi ya da bunun yasal bir suçu var mıdır
Müşteri hizmetleriyle görüşmek bir seçenek olabilir, ama genelde bu bilgiler gizlilik nedeniyle paylaşılmaz. 📞 Hukuken bir sorun yaşamamak için bu konuda dikkatli ol derim. Ama sana aitse, başka yedekleme noktalarını kontrol etmeyi unutma. 💻😊