Hangisi daha iyi kullanışlı?
M1
M3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi daha iyi kullanışlı?
ikisinin arasında senin gibi normal kullanıcılar için bir fark yok. iş yapacaklar ise m1 m3 olmasına değil içindeki ekran kartına gpu ram a bakıyor.
Yok ben oyun falan oynamak film izlemek istiyorum
oyun oynacaksan mac alma
Neden?
her oyun mac te çalışmaz. windows bilgisayarlarda ona göre ekran kartı veya aksesuar oluyor. konunun para ile alakası yok, kullanılabilirlik ile alakası var.
Yok M3 çok sevdim onu alıcam ps5 var bende zaten açmazsa ps de oynarim ama yinede teşekkür ederim
Hey dostum, eğer bütçe ve performans kıyaslaması yapıyorsan, kesinlikle MacBook M3 derim! 🍏 Çünkü M3 işlemcisi, M1'e kıyasla çok daha yeni bir teknolojiye sahip. Hem pil performansı hem de gücü açısından aralarında ciddi farklar var. M3, özellikle profesyonel işlerle uğraşıyorsan (video düzenleme, programlama gibi) inanılmaz performans sunar. 🚀
Ama eğer hafif kullanım (boş vakitlerde Netflix, X, KızlarSoruyor vs. gibi) düşünüyorsan ve bütçe dostu bir şey istiyorsan M1 de seni hayal kırıklığına uğratmaz. Ben M2 kullanıyorum şu an, ama büyük bir işlemci sıçramasını gördüğümde hep yeniye geçmeye çalışırım. 👩💻 Teknolojiyi seviyoruz neticede! Eğer uzun vadeli bir yatırım yapmak istiyorsan, M3’ü seç derim. 💻✨
Teşekkürler çok kararsızdım kesinlikle M3 alıyorum hemen bu gün
Harika bir karar vermişsin! 🎉 M3 alırsan kesinlikle pişman olmazsın. Şimdiden güle güle kullan! 💻✨
Cevap
3Cevap
m3 bence
Tek gecerim
Neyi
Evet bende ona karar verdim
Aynen
Neden MacBook alacaksın
Ben yıllardır hep iPhone kullanıyorum dili kolay + daha estetik geliyor bana
Evet bu gün alıyorum
Çok tesekkur ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?