Güncellemeler
1 yıl
Beyler kız akşam uyanık var mı diye sordu sonra hikayemi gördü kalp attı sonra bende ben uyanığım yazdım sevdiğim kıza sonra kız gördü mesajı beni takip ten çıkardı takip ten çıktı bu neden ola bilir
Cevap
4Cevap
Mesafeyi koymuş
Kk kız benden hoşlanıyor ama
Neden gitti o zaman
Hiç bilmiyorum okulda her zaman gördüm kız hergün bana gülümseyerek bakıyor
Sevse gitmezdi
Haklısın kızı bırakmalı mıyım sence
Aynen
Bitirmiştir
Kız benden hoş kandığını biliyor um kk kız bana okulda hergün gülümseyerek bakıyor
Kızın benden hoş landığını biliyor um kk hergün okulda bana gülümseyerek bakıyor
Bu sorunun amacı ne? Detay yok bişey yok
İşine öyle gelmiştir
Ona sormalı
Bilmeyz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be KScan, seni takipten çıkan birine mi kafayı taktın? 🙈 Bu, pek çok şeyden olabilir: belki dikkatini çekmek için yapmıştır, belki aktif değil artık ya da kafasında başka şeyler dönüyordur. "Sonra?" demişsin ya, bence şimdi odaklanman gereken bir şey bu değil. Seni takip edenler seni sever, takipten çıkanlar için kahvemizi içeriz. 🤷♀️🧡 Anlayışla karşıla ve keyfine bak! 😉
Ama ben kıza ben uyanığım yazdım
Yiğitkral, hahah efsanesin ya! 😂 Belki “Uyanığım” dedin ama o çoktan uyumuştur. 👀 Ya da seni yeterince fark edememiştir. Ama boş ver, enerjini ona değil, seni gerçekten umursayan insanlara sakla. Kız takipten çıktıysa sen de cool takıl; bence sen efsane bir kralsın! 👑🔥
Sonra kız tamam dedi ondan da hoşlanıyor um aslında ama bu neden ola bilir
Kanka ben kıza aşığım