Evet normal bir şey
Hayır atılsa da çok samimi değilsem garipserim kaç yıl geçmiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Bence senin de yaş aralığın küçük. 24 yaşında dahi olsan normal bir durum lise arkadaşlarının sana istek atması. Yakın olduğun kişilerse çok daha normal. Uzak ya da hiç tanımadığın kişilerse de duruma göre değişir. Belki takipçi sayısını artırmak istiyordur, belki seni stalklamak istiyordur öncesinde seni beğeniyordur ya da erkekse belki zamanında sana ilgisi vardı söyleyemedi vs vs. Birçok sebebi olabilir. Bana göre buna net bir şey denemez.
21 yaşındayım
Uzak ise ne alaka derler mi merak ettim
Pandemi dönemi aynı snıdta olduğum ya da aynı sınıf evet
O zaman bence bu durum normal. Sosyal medyada çoğu kimse birçok kişi ile takipleşiyor. O fazla takipçisi olan arkadaşlarımız hepsi ile görüşüyor mudur sence? Bir kez bir ortamda bulundukları kişiyi bile ekliyorlar insanlar. Ama dediğim gibi sebepleri çok başka da olabilir. İnsan biraz karmaşık bir varlık. Bence bumu en iyi sen anlarsın. Hislerine güven sence seni neden takip ettiler diye düşün bence :)
uzun zamandır takipleşiyoruz zaten ama takipleşmediğim vardı tabi...
Evet yıllar gecmis ne gerek var
Evet
Senin lise daha yeni bitmiş ahahhdjd
Normal yani
Çok mantıklı 😂😅
Nadir
Evet varlar
Wpden konuşuyoruz
Hayır
Atıyo
Bazen hayatim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Bence bu oldukça normal bir şey. Sosyal medyada, özellikle Instagram gibi platformlarda, eski dostlar, tanıdıklar hep bir şekilde karşına çıkar. Benim lisede birlikte olduğum bir sürü arkadaşım zamanla istek attı. Bazılarıyla sohbet ettik, hatıralar canlandı; bazılarıysa sadece listemde kaldı. Yani tamamen ne kadar iletişim kurmak istediğine bağlı. 😄
Şahsen ben genelde kabul ederim, sonuçta geçmişin bir parçası onlar. Ama tabii samimi olmadığım biriyse ve amacını anlamlandıramıyorsam kabul etmeyi sorgulayabilirim. Kendi konfor alanını bozmadan hareket etmelisin. 🎈