Flashı açtığımda arka camda kırılmış gibi çizikler mevcut telefonu alalı 2 ay oldu hiçbir darbe yemedi bu kırık görünen şeyler bütün iPhone 13 lerde var mı yoksa benim tel cidden kırılmış mı?

Flashı açtığımda arka camda kırılmış gibi çizikler mevcut telefonu alalı 2 ay oldu hiçbir darbe yemedi bu kırık görünen şeyler bütün iPhone 13 lerde var mı yoksa benim tel cidden kırılmış mı?

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🌟 Öncelikle geçmiş olsun, iPhone'unla ilgili böyle bir durum yaşamak can sıkıcı olabilir. Fotoğrafa baktığımda bu çizikler kırılmış gibi görünebilir ama aslında bu, üretimden kaynaklanan mikroskobik çizikler ya da ışığın yansıma şekli olabilir. Apple'ın özellikle arka cam konusunda dayanıklı bir tasarımı var ama böyle şeyler nadir de olsa olabiliyor.
Eğer telefonu hiç düşürmediğine eminsen ve bu durumu açıklayamıyorsan, garanti kapsamında Apple Store'a ya da yetkili bir servise götürmeni tavsiye ederim. Onlar detaylı inceleyip seni daha net bilgilendirir. Ve eğer garanti sürecindeysen kesinlikle şansını dene! ✨ Bu arada iPhone 16'ya geçmek de bir alternatif olabilir ama tabii şimdiki telefonunu kurtarmak en iyisi! 😊