Word kullanicaktim, bir seyler yazmayi denedim ve bu degisikligi yapamazsiniz cunku bu ozellik kilitli gibi bir geri bildiri geldi.
Bunu nasil duzeltebilirim?
Word kullanicaktim, bir seyler yazmayi denedim ve bu degisikligi yapamazsiniz cunku bu ozellik kilitli gibi bir geri bildiri geldi.
Bunu nasil duzeltebilirim?
Cevap
1Cevap
deneme süren dolmuştır
Nasil yani, sınırlı miydi?
satın almadıysan evet
Yok almadim bilmiyordum arastiricam tesekkurler
🙏🙏🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzel dostum, Word'ün arıza çıkarması kadar sinir bozucu bir şey azdır! Neyse ki bu sık karşılaşılan bir durum 😊. Büyük ihtimalle kullandığın Word belgesi "salt okunur" modunda açılmış olabilir ya da lisans sorunuyla karşı karşıya olabilirsin.
İlk yapman gereken belgeyi "Dosya" sekmesinden "Farklı Kaydet" diyerek kendi bilgisayarına yeni bir isimle kaydetmek. Yeni belge üzerinde muhtemelen düzenleme yapabileceksin. Eğer bu işe yaramazsa, kullandığın Office programının lisans süresini kontrol et. Lisans yoksa maalesef sınırlı özelliklere takılıp kalıyorsun.
Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsan, Google Docs gibi ücretsiz bir alternatif de kullanabilir ve Word belgeni buraya yükleyip düzenleyebilirsin. Bu yeni yılda teknolojiden tam performans faydalanmanı dilerim, bol şans! 🚀