Hiç tanımadığım 100'den fazla erkeğin takip isteği... Hayır gerçekten anlam veremiyorum bir insan hiç tanımadığı, görmediği birini neden takip etmek istesin? Hangi erkeğin takip isteği listesinde bekleyen yüzlerce kadın var? Buna tek bir örnek veremezsiniz ama erkekler yapınca her şey normal öyle mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı.
Böyle takip isteği atan insanların mantığını bilemem ben öyle şeyler yapmam. Ama şöyle bir şey var mesela bir kadın isterse anında 100 tane erkekten mesaj alabilir onun böyle takip atma v. b. şeylere ihtiyacı mı var? O yüzden örneğin hatalı şanslarını deniyorlar her halde bilmiyorum kendilerine bir sor daha net cevaplar alırsın. Son olarak da orada takip atan hoşlandığın veya zengin ünlü v. b. biri olsa çok daha başka düşüncelerin olurdu asla aynı kefeye koymazdın dimi? :D
İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı.
Keşke diğer kadınlar bunun farkına varıp herkesi aynı kefeye koymasalar. Sessiz sedasız kendi kabuğunda yaşayan erkeklerin farkına varsalar! Zira körler sağırlar birbirini ağırladığı için herkes aynı pencereden bakıyor hayata. Oysa hayata, ilişkilere küsmüş binlerce erkek var!
İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı.
Ben yokluktayım ama takipçim yok kimseyi eklemiyorum. Yüzden fazla istek atanların niyeti kabul edince hemen mesaja geçip rahatsızlık verecek veya tanışmak için hamle yapacak. Bazıları da tanışırken kendisini melek gösterir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bunlarda tanışmak için atıyordur zaten hemen kötü niyete yorumlamayın. Ama şahsen ben ortak noktamın olduğu kişilerle tanışmak isterim öyle rastgele kızlarla değil.
Genelleme yapmayı sevmiyorum aslında erkeklerden kastım şu önüne gelen her kızı ekleyip hepsine yavşayan itici tipler aslında çünkü bu durum artık rahatsızlık boyutunda olmaya başladı kim kimle konuşuyor belli değil yani aynı anda 20 kız ekleyen erkeği napim ben
Evet yani erkek düşmanı değilim gerçekten çok beyefendi, kendini birçok konuda geliştirmeye çalışan düzgün arkadaşlarim oldu tüm erkekleri aynı kefeye koyamam ama erkeklerin çoğunluğu artık ortada maalesef o yüzden daha tedbirli olmak zorunda kalıyoruz
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
22
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
ılk adımı erkeklerden beklıyosak genel olarak bu erkekler nasıl adım atsın artık sjsj yanı su erkeklerden bırı unlu ya da populer olsa bısey demezdın muhtemelen. Erkek kadın dıye ayrımı yok artık bunun unlu futbolcuların takıpcılerıne ve yorumlarına bakınca da kadınlar aynısını yapıyo e ozaman?
Çoğunluğun niyeti tanışmak veya ilk adımı atmak falan değil ki düpedüz yokluk, kız görme merakı ve ayrıca taciz boyutuna bile çoğu zaman gelebiliyor sizce bu normal mi?
tacız? engellemek zor degıl. Nıyetını sezdıgın an zaten engellersın yanı sosyal hesap kullanıpta benı eklıyolar bana yazıyolar demek gulunc sadece. Iclerınden hıcbırını tanımıyosan ya toptan engelle ya da bı sekılde ıstek gelmesını kapatabılıyosan kapat
Hanımefendi zaten gördüğünüz gibi tüm takip istekleri orada duruyor, muhatap bile olmak istemiyorum tanımadığım hiç kimseyle. Kalkip yüz kişiyi tek tek engelleyecek vaktim yok sırf bu abazalar için ben niye hep kendimi korumak zorunda kalıyorum? İstek gelmesini neden kapatiyim şu abazalar için hiç bir arkadaşımla, tanıdıklarimla takiplesemeyecek miyim? Bulduğunuz çözümler bu mu bence asıl gülünç olan bu ksjdhfjdmsks değerli önerilerinizi kendinize saklayın lütfen
sosyal medya hesabına gelen ıstek sonucu aglayarak gunlugune pardon yıne bı sosyal platforma yazan sensın?:) rahatsız olan bunun cozumune ugrasır. Ha sana gore bu tur seylerı yapmak sacma ıse ozaman eklıyolar yea dıye serzenıste bulunmanda sacma. Sosyal medyadan hele bu cagda ne umuyosunuz cıdden? Abazalarında ekleyecegını bılıyosan kabullenıyosundur yapacak bıseyın yok :)
İnan umursamıyorum bile o gelen istekleri umrumda bile olmuyor, onların derdine düşen siz oldunuz garip erkekleri savunma metodunuzla😂sadece bunu içimde tutmak normal bişeymiş gibi kabullenmek istemiyorum ister serzenişte bulunurum ister burada paylaşır tüm abazalara ders veiririm bu sizi hiç alâkadar eden bişey değil
hayır , herkese acık platforma yoruma dayalı sorunuz burdakı herkesı alakadar eder. Erkeklerı savunur cınste yorum yapmadım ılk yorumu donup okursanız aynı durum erkekler ıcınde gecerlı kadınlar ıcınde. Algıda secıcılık yapıp konuyu carpıtmayın bu kadar basıt. Sosyal platform kullanıyosanız ınsanları sız yonetemezsenız sız kendı hayatınızı yonetırsınız bunun olusumu bu ıse kabullenın devam edın hepsı bu ders vermek ıstıyosanız da o abazalara tek tek mesaj atıp had bıldırın burdan yazdıgınızı okumuyolardır belkı :)
İnternet ortamından ne bekliyorsun ki? Emin ol internet alemindeki çoğu kız da yoklukta. Gerçek hayatta sana açılan var mı? Kaç teklif aldın şimdiye kadar? Kaç erkek samimi biçimde iltifat etti sana? Kaç sevgilin oldu? Kaç erkek sana çok güzelsin dedi? İnternetteki abazanları konuşmak kolay sen gerçeklerden bahset bakalım biraz.
İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı.
Bizler takip atanları kabul ederiz, siz de de tam tersi. Hem şuna gelelim, birine aşık olup da onu nasıl elde edeceğiniz soruları bir tek sizler soruyorsunuz. Yine erkekler sormadan kendi kafasına göre bişeyler yapıyor.
Ayrıca, kız erkek tamamen eşit olmadığı için evet Yokluk tarafında olan bizleriz. Eğer ki kızlar hep erkeklere mesaj atmak durumunda olsaydı, saçınızı başınızı yolardınız. Bizdeki sabır sizde yok maalesef. Yani anlamayacağınız olgular için karşı tarafı çok da al aşağı etmeyin. Bazı erkekler var evet biz de görüyoruz onlar yerine biz utanıyoruz ama hepsi de aynı değil.
Ulan bu erkeklerden utaniyom arkadaş aç köpek gibiler ya insanda biraz edep haya utanma duygusu yüzünün astarı olur bu kadar kendinizi ayak altına vermeyin onurlu yaşayın lan
Tüm erkekleri kastetmen doğru bir şey değil. Bendede bekleyen çok fazla istek var kabul etmiyorum. Kişiden kişiye değişir bu dediğin yokluk dediğin nedir ki? Yani siz kadınlar olmasa dünya mı duracak nedir kendinizi bu kadar kasıyorsunuz?
Onlar işi gücü olmayan incel tipler hicbirini insan yerine koymuyom ki tanimadigi birine niye istek atar ki asosyal ezik tipler işte bunlar bitmez bunlardan hep var