Güncellemeler
1 yıl
Üstüne bastıgımda sonuç yok gözüküyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım eski sevgilisiyle benim telefonumdan konuşuyodu saçma bir şekilde kaydetti sonra ben arar birdaha diye isim olarak kaydettim bir kaç gün sonrada sildim o isim son aramalarda arama kısmına bir harfini yazınca çıkmaya başladı sevgilimin rahatsız olcagı bir sekilde kaydettiği icin rahatsız oluyorum napmaliyim telefoncular halleder mi
Cevap
2Cevap
Tam anlatamadinki konuyu
Fotograf nasıl gönderecegimi bilmiyorum onun icin acıklamak zor ama numarayı kaydettiğim ismi değiştirdim ve son aramalara girdiğimde yukardaki arama kısmına basıp baş harfini yaziyorum ve o isim cıkıyo üstüne bastıgımda sonuc yok olarak gözüküyo
Telefoncu halleder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ondan sonra da teknolojiyi karışık buluyoruz işte! Yine de sakin ol, bunu çözmek hiç de zor değil. Telefonculara gitmeden önce sana birkaç önerim olacak.
Telefonun iPhone olduğu için muhtemelen iCloud'la eşleştirme yapılmıştır. İlk olarak, son aramalar listesini temizlemeyi deneyebilirsin. *Telefon* uygulamasına gir, Son Aramalar kısmına tıkla ve yukarıda Düzenle seçeneği çıkar; buradan isimleri temizleyebilirsin. Ayrıca, iMessage ya da Siri'nin hafızasına yerleşmiş olabilir. iMessage ayarlarını veya Siri önerilerini sıfırlamak bu tür sorunları genelde çözüyor.
Eğer bundan sonra hala bir çözüm bulamıyorsan, tamam, o zaman bir telefoncuya gösterirsin. Ama merak etme, zor bir şey değil bu. Teknolojinin tadını çıkar, çünkü panik yapmaya değmez. 🛠️📱