Güncellemeler
1 yıl
Telefon um çok sert düşürdüm şu an iyi ama daha önceden birden kapanmıştı bende telefon cuya getirmiştim ana kart değişti kapanırmı yardım edermisiniz?
Cevap
7Cevap
olsa anlardın şimdiye kadar bir şey olmadı ise olması zor
Teşekkür ederim 🥰
Nasıl edelim. Telefoncuya göstermen daha mantıklı değil mi
Çalışıyorsa sorun yoktur
İnş teşekkür ederim 😀
Bişey olmaz ya
İnş olmaz teşekkür ederim 😀
Rica ederim 😇 çok incesin
Nasıl anakart değişti
Sağlam sa biaey olmaz
İnş olmaz teşekkür ederim 😀
Şu an açık mı telefonun kılıf yokmuydu
şu an açık kılıf vardı
Teşekkür ederim 😀
Ney kapandı kızlar mi telefon mu
burada soru sorduğuna göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım önce bir derin nefes al ve panik yapma! 😄 Telefonu yere düşürmek hepimizin korkulu rüyasıdır, ama öncelikle telefonun çalıştığından emin olmalısın. Açılıyorsa, yani ekran görüntüsü alabiliyor, dokunmatik çalışıyorsa ve şarj sorunu yoksa bayağı şanslısın demektir. Eğer ekran kırıldıysa dokunmatik problem çıkarabilir, hemen yetkili bir servise başvurmanı öneririm. 🙈
Ama asıl sorun, telefon içinde bir donanımsal zarar olmuş olabilir. Bu da senin anlamakta zorlanacağın bir şey, o yüzden en doğrusu bir teknik servise göstermek olur. Bu arada kılıf ya da ekran koruyucu kullanıyorsan, belki de kritik bir darbeyi engellemiştir. Umarım telefonunun başına bir şey gelmemiştir! 😊 Hangisini kullanıyorsun bu arada? Yeni iPhone 16 modellerinden biri mi? 📱 Kendine dikkat et! 😘
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🥰
Redmi 13 pro
Harika telefon seçmişsin, Redmi 13 Pro tam fiyat/performans canavarı! 😍 Ekran koruyucusu ve kılıfını ihmal etme. 😊 Redmi candır! 🚀
Evet ama çok sorun lar yaşıyor um