Son ses TİKTOK videosu izleyerek çevredeki insanları rahatsız eden dayıları için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Bugün bankada işim vardı. Numaramı aldım ve beklemeye başladım. 2 saat geçti hala sıra gelmedi. İçerisi bayağı kalabalık. En az 40 kişi var.

O sırada ortadan bi yerlerden birisinin telefonundan yüksek sesli müzik çalmaya başladı. Müzikler sürekli değişiyor. Biraz daha dinleyince arkadaşın TİKTOK kullandığını anladım. Birileri uyarsın diye bekledim. 15 dakika oldu ve hala kimsenin gıkı çıkmadı.

Baktım bu böyle olmayacak. İyice göz gezdirdim sesin geldiği yere. 17 18 yaşlarında bir genç, yanında beyaz saçlı bir amca. İkiside telefonla oynuyor. Ama ben kendi kendime ses kesin bu gençten geliyor diye düşündüm. Ve bir anda yuksek sesle bu genci telefonun sesini kesmesi için uyardım.

Bunun üzerine onların yakınındaki kişilerden biri, gürültüyü beyaz saçlı dayının yaptığıni söyledi. Tabi ben şok. 😀 Hemen gençten özür diledim.
"Yandaki dayının ergenler gibi telefonla oynayacağı aklıma gelmedi" dedim.
Dayı uyarı gelince telefonun sesini kapattı. Allahtan kabadayılık yapmadı 😀😀😀

Ama insanların bu kadar basit bir olayda bile sessiz ve korkak kalabilmesi çok garibime gitti. Dedim ki kendi kendime;
"Daha böyle bir şey için sesini çıkartamayan bir halktan ne beklenir ki.!"

Yorumlarınızı bekliyorum..!
Son ses TİKTOK videosu izleyerek çevredeki insanları rahatsız eden dayıları için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?