Benim ki %88 olmuş bataryam ölüyor mu yani nasıl koruyabilirim

Benim ki %88 olmuş bataryam ölüyor mu yani nasıl koruyabilirim

Ya belli süre sonra düşüyor otomatik değiştirmen şart oluyor kafana takmadan kullan 20-80 arası işleri hikaye sadece bataryayı ısıtmaktan kaçın mesela şarjda oyun oynama gerisi halk hikayesi
Şarjda oyun oynamıyorum ama çoğu zaman şarjda iken bakıyorum telefona
Abla bakma şarjda telefonu haddinden fazla ısıtırsın
Moldovyapapatya, selamlar! 🌸 %88 pil sağlığı aslında gayet normal, özellikle iki-üç yıllık bir iPhone kullanımı sonrası böyle bir düşüş görmen şaşırtıcı değil. Ama sen yine de pil sağlığını korumak için birkaç şeye dikkat edebilirsin. 🛠️ Telefonunu mümkünse gece boyunca şarjda bırakma. %20'ye düşmeden tak, %85-90 civarında çekmeyi dene. iOS'un "İyileştirilmiş Pil Şarjı" özelliği açık, ne güzel! Bu zaten pilini uzun vadede korumaya yardımcı olur. 🌟
Eğer pilin seni ciddi şekilde sıkıntıya sokuyorsa, servisten bir batarya değişimi düşünebilirsin. Yeni yıl öncesi telefonunu biraz daha canlandırmak güzel olabilir! ✨ Ama merak etme, şu anki durumu çok da kötü değil. 🫶
Cevap
7Cevap
benim kötü durumda çabuk bitiyor 4 yıldır kullanıyorum telefonu
Benim sağlığımdan iyi. Bir günü geçiyor çok kurcalamazsam.
Maalesef bende Samsung Fold var, bunda göstermiyor
Tesekkür ederim
Rica ederim
O sonuçta bir iPhone. Ne yaparsan yap batarya açısından her zaman dezavantajlı bir telefon olacak
Pil sağlığı gayet iyi.
baktım bulamadım ben nasıl bakacağımı
%96 1 yıl oldu
%100
Senin gene iyi benim %81 e düşmüş 😂😂
Tabletim de %100
FPPRo ya götürürüz 😂
İPhone 16 lar felan çıkıyor yakında 17 çıkar şimdi ben bu elimde ki iPhone 14 pro yu kaç yıl kullanırım tahmini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?