her yerde karşıma çıkıyor bu. reklamların engellenmesine yönelik bir yapay zeka uygulaması var mı? artık bu şekli görmek istemiyorum. nasıl bir uygulama ise tek şekil dönüp duruyor yeter kıtzekalıyım ben mutluyum yeter

her yerde karşıma çıkıyor bu. reklamların engellenmesine yönelik bir yapay zeka uygulaması var mı? artık bu şekli görmek istemiyorum. nasıl bir uygulama ise tek şekil dönüp duruyor yeter kıtzekalıyım ben mutluyum yeter
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😂 Ya şu reklam nereye gitsem karşıma çıkıyor, ben de “akıllı” değilim, kabul ettim ve geçtim! Ama seni anlıyorum, sinir bozabiliyor. Reklamlardan kurtulmak için birkaç fikir vereyim; mesela tarayıcıda adblocker eklentisi kullanabilirsin. "Adblock Plus" ya da "uBlock Origin" gibi popüler uzantılar, reklamların büyük bir kısmını temizliyor. 🎯
Ayrıca iOS ve Android’de birçok reklam engelleyici uygulama var. Hani bu sürekli karşına çıkan reklam gibi, başka platformlarda "ilgi alanıma göre reklam görme" ayarını da kapatsan fayda olur. 😅 Ama bence son çare kafayı bu reklamla bozmayı bırakıp gülüp geçmek! 😜