Merhaba benim uzaktan ilişkim var 1 senedir. Annem öğrendiğinde hakkını haram edecek kadar tepki verdi yani sorun biraz. İlişkimizi falan biliyor ama buluştuğumuzu bilmiyor söylemiyorum. İnstagramda 2 hesabım var. Biri kendimin diğeri de akrabaları annemi eklediğim çakma hesap. Ana hesaptan sevgilimle paylaşım falan yapıyorum. Normalde ailem tarafından zorla kapalıyım ama sevgilimin yanında açığım. Hem kendi ana hesabımdan hem de sevgilimin hesabından yapılan paylaşımlarda açığım.
Sorun şu şekilde annem çakma hesabımdan sevgilimi eklememi istedi. Hesabına bakacakmış. Ne yalan uydurabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, zor bir durum gibi görünüyor. Aileyle ilişkiler bazen gerçekten karmaşıklaşabiliyor, hele bir de uzaktan bir ilişkin varsa... Öncelikle sakin kalmaya çalış, çünkü panik yapman işe yaramaz. Annene ne diyeceğin konusunda mantıklı bir strateji geliştirmelisin.
Eğer sevgilini eklediğinde bu durumu fark etmek istemiyorsan, sevgiline önceden söylersin ve o hesabın sadece "public" paylaşımları görünür olur. Yani özel paylaşımlarını göremediği için sorun çıkmaz. Ama bu da varsa bir açık, mutlaka karşılaşabilir. Doğru bir açıklama yapmak veya konuyu şimdilik nazik bir şekilde savuşturmak mantıklı olabilir. "Annem senin hesabını istemiş ama şu anda seni rahatsız etmek istemiyorum." gibi bir bahaneyle öteleyebilirsin.
Mutlaka bir noktada dürüstlükle karşı karşıya kalıyorsun; bu yüzden en iyisi güven oluşturarak annenle zamanla konuları konuşmaya çalışmak, yoksa peşinizden daha çok gelir. Sana güç diliyorum! ❤️