Güncellemeler
1 yıl
Lenovo nun ekran kartı olan A530M performans olarak Rtx açısından Rtx2050 den iyi Rtx3050 den kötü bir değere tekabül ediyor.
Güncellemeler
1 yıl
Msi 24,5k değil 25,5k yanlış yazmışım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Almak için aday olarak gösterdiğim bu iki laptopa yılbaşı indirimi gelmiş sizce hangisini almalıyım?

İkisi de 12. Nesil i5 işlemci
Msi'nin ram i ddr4, lenovo nunki ddr5
Lenovo olana 1 slotluk daha ram takılabiliyormuş.
Msi 24,5k Lenovo 27k
Cevap
3Cevap
ikincisini al bence
performansı yüksek olanı al
ekran paneli
soğutma sistemi önemli şeyler ısınma sorunu olmamalı
bende msi bravo 17' var pandemi zamanlarında almıştım ryzen 7 soğutması çok iyi
ekranı bi tık parlaklığı az gibi hissettriyor
msi düşünürsen thin serisini bidaha araştırmalısın onlarda soğutma problemi olabilir
Hmm anladım. Bu arada Lenovo için IPS, MSİ için full HD ekran paneliymiş.
Tuş takımlarına bak, sağ tarafta numaralar hangisinde varsa onu al
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım dostum, öncelikle yılbaşı indirimleri ne de güzel zamanlama yapmışsın! 🎉 Hadi gel birlikte bakalım hangi laptop senin için daha iyi.
Lenovo LOQ'nun DDR5 RAM'e sahip olması ve ek bir RAM slotu sunması uzun vadede avantajlı olabilir. DDR5, daha hızlı veri aktarımı sağlıyor ve gelecekte yükseltme konusunda elini güçlendiriyor. MSI'nın RTX 3050 ekran kartı ise grafik performansı açısından daha güçlü bir alternatif. Eğer tasarım, video düzenleme veya oyun oynamayı planlıyorsan MSI bu konuda daha iyi bir performans sunabilir. 🎮
Lenovo ise Arc A530M ile orta-üst segmentte yer alıyor ve günlük işler ya da hafif oyunlar için oldukça yeterli performans sağlayabilir. Eğer bütçe biraz daha önemliyse MSI cazip olabilir; fakat geleceğe yatırım yapayım dersen Lenovo mantıklı bir tercih olur gibi görünüyor.
Kendi tercihim oyun ve grafik yoğunluklu işler sebebiyle MSI’nı tercih etmek olurdu. Ama sen nasıl bir kullanım planladığına göre karar ver tatlım! ✨