bilgisayarı sıfır aldım 1 ay olmadı ama 2023 tarihlerinde indirilen dosyaları görüyorum normal mi bu ben indirmedim bunları

bilgisayarı sıfır aldım 1 ay olmadı ama 2023 tarihlerinde indirilen dosyaları görüyorum normal mi bu ben indirmedim bunları

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Windowsun system32 dosyalarıdır. Bunlar işletim sisteminin çalışmasında etkili dosyalardır ve o tarihlerde en son güncellenmiştir anlamına geliyor. Buralarda işin yok senin pek kurcalama buraları windows dosyasından uzak dur tavsiyemdir.
bunlar nasıl iniyor ama sıfır olarak aldım ben önceden kullanılmış mı bu anakart ssd falan
0 olarak kapakı kutudan aldıysanız windows yüklü gelir. İşletim sistemi kurulurlen bu dosyalar yüklenir ama anlamadığım system32 neden c nin dışında
0 nerden ve nasıl aldın açıklar mısın
ne yapmamı önerirsiniz
atom bilişim trendyol sitesinen aldım kasayı amd ryzen 7 geforce 4060 ekran kartı sıvı soğutma vs...
Profiline baktım ve sorduğun sorularla bilgisayarı aşırı derece kurcaladığını düşünüyorum.
hayır hiç kurcalamadım sadece sordum ama net cevap alamadım
Sanmıyorum 0 dır
aldığım siteye yazsam değişim yaparlarmı içim rahat etmedi çünkü system dediğiniz gibi önemli bir klasörse neden kolaylıkla erişim sağlayabiliyorum
Bilgisayar\C ardından windows ardından system32 ye eriştiyseniz ulaşım şekli normal. Sadece c ile oynamayın ve c sürücüsünü 2 ye bölün. Youtube disk yönetimi ssd yi 2 ye bölme yazın ve işlemleri takip edin.
Neden bölmem gerekiyor peki bölünce ne yapmam gerekir
Format görmüş anakart veya harddisk
ciddimisin sıfır diye aldım ama ben
Aynı hesap kullanmaktan olur belki.