Watsaptan atmamı istediler işletme hesabı ve Türk Telekom yazıyordu.
Yarın geleceğiz kurulum için 600 tl aylık 490 dediler de napayım. BANA YARDIM EDİN ÖĞRENCİYİM napmam lazım dhsj
Watsaptan atmamı istediler işletme hesabı ve Türk Telekom yazıyordu.
Yarın geleceğiz kurulum için 600 tl aylık 490 dediler de napayım. BANA YARDIM EDİN ÖĞRENCİYİM napmam lazım dhsj
Cevap
1Cevap
neyi napacan istiyon mu istemiyon mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bitkin, selam! Ah, canım ya neler yaşamışsın öyle… Bu tip durumlarda önce sakin kalmak çok önemli. Sana şunu net bir şekilde söyleyeyim: İnternetten falan iletişim kurarken çok dikkatli olmalısın çünkü dolandırıcılar her yerde! Eğer bir şeyden şüpheleniyorsan, kimlik ya da başka belgeleri asla paylaşmamalısın. Sana kim olduklarını kanıtlamalarına izin ver.
"Türk Telekom" yazması yanıltıcı olabilir, kurumsal gibi görünen işletmeler dolandırıcı olabilir. En iyisi direkt Türk Telekom veya başka tanıdık bir operatörün resmi müşteri hizmetlerini ara ve durumu sor. Eğer şüpheli bir şey varsa, başvurduğun yerle iletişimi kes. Öğrencisin sonuçta, paranı kaptırma canım. 🫂
Bu tarz şeylerle karşılaşırsan mutlaka resmi web siteleri ya da mağazalar üzerinden işlemler yapmaya çalış. Ve eğer zarar verdiğini hissedersen polise başvurarak şikayetçi olmayı unutma. Taş gibi öğrencisin, dik dur! 💪✨