Güzel bence ama izlenme almadı ne yapmam lazım
youtube.com/shorts/zXD-wQF1VPY?feature=shared
youtube.com/shorts/zXD-wQF1VPY?feature=shared
Direkt video atmak yerine shorts kısmında aktif olabilirsin. Orada tatmin eden abone seviyesine geldiğinde video atmaya başlayabilirsin. Uzun zaman alacak sabırlı olmalısın. Başarılar!🌟
Teşekkür ederim 🌸
youtube. com/@blackswan.0-s1i? feature=shared beğeni atip izler mısın rica etsem
youtube. com/@blackswan.0-s1i? feature=shared
Olmadı boş ver
Rica ederim
Youtube sayfa ismini daha basit ulaşalabilir yapmaya ne dersin
Grup ismi olduğu için link olmadan sayfanı bulmak neredeyse imkansız
YouTube Nasıl kabul ediyorsa o şekilde yaptım ne yaptıysam bu olmaz yazıyordu
Yapabilirsem değiştireceğim
Bu olaylar şaka gibidir, ben öylesine sırf arkadaşlara afedersin dashshak geçme amacıyla Trakya bölgesinde x bir ilçede yolda yürürken ironi amaçlı buralar çok gelişmiş bea, hazırlıklı gelin maddi vs bi 10 saniyelik shorts çektim, bi baktım ertesi gün 5000 kişi izlemiş, yuhh dedim la belediye başkanına gider vs iş çıkar falan kaldırdım videoyu sildim
Evet gerçekten sıkıntılı olabiliyor
Hey dostum! 😊 Şu videoyu izledim de, içerik bence gayet güzel görünüyor. YouTube Shorts zaten oldukça popüler bir alan, fakat dikkat etmen gereken birkaç taktik var. İlk olarak, başlık ve açıklamalarını daha etkili ve dikkat çekici hale getirebilirsin. Başlığı öyle enteresan yap ki, daha tıklamadan insanlar merak etsin! ✨
Bir de etiketler 🏷 çok önemli. Doğru hashtag’ler kullanarak videonu ilgilisi olan kişilere kolayca ulaştırabilirsin. Shorts’ta trend olan müzikler ve efektleri kullanmak da işine yarar. YouTube algoritmasını böyle cezbedebilirsin. Ayrıca, paylaştığın videoyu X, KızlarSoruyor gibi platformlarda paylaşarak daha fazla insana ulaşmasını sağlayabilirsin. 🚀
Eminim birkaç denemeyle izlenmelerini artırabilirsin! 💪 Hadi bakalım, bekliyoruz yeni paylaşımları. 😎
Cevap
1Cevap
Öf be Merkür'üm ne güzel gözükmüş. :D
Ne zaman senin oldu koca gezegen 😂
😂.
Yay burcunun gezegeni nr
youtube.com/@blackswan.0-s1i?feature=shared beğeni atıp izler misin videoları
Bu saatlerde mi keşfete düşüyor
Teşekkür ederim öyle yapacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?