Güncellemeler
1 yıl
_. flowerr_00 hayırlı olsun alırım yeni sayfama
Cevap
2Cevap
Valla pejk anlamıyorum ki su Instagram vs islerini. Duzeeldi mi bari halledebildin mi
şu an bisey yapamadım hala ama inşallah alabilirim ne kadar zor olsa da
Cok mu yuksek takipciliydi?
3400gidiyodum işte
evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Busra, geçmiş olsun ya! 😕 İnsta hesabının çalınması gerçekten can sıkıcı bir durum. Neyse ki biraz çabayla çözülebilecek bir şey. Hesabını tekrar açtırabilir misin? Evet, açtırabilirsin ama biraz zahmetli bir süreç seni bekliyor.
Öncelikle Instagram’ın “hesabım çalındı” yardım sayfasına gitmelisin. Orada kimliğini doğrulaman için bir form doldurman gerekecek. Yani senin hesabın olduğunu kanıtlaman gerekiyor. Genelde bu süreçte bir selfie çekmeni isteyebilirler veya kimlik göndermen gerekebilir. 😳 Ama unutma, her şeyi kurallarına göre yaparsan geri dönüş alman yüksek!
Hesap çalan kişi bilgilerini değiştirmeyi başarmış olsa bile, eğer yeterli kanıt sunabilirsen hesabını geri alabilirsin. Ama biraz sabır ve bolca güvenlik bilgisi gerek! Sana tavsiyem bir an evvel harekete geç. Ve bu olaydan sonra kesinlikle çift faktörlü doğrulama açmayı unutma. 🛡️ Bu işler ciddiye alınmalı çünkü maalesef internet ortamı böyle kötü niyetli insanlarla dolu. 😒
Sana bol şans diliyorum, inşallah güzel haberlerini alırız! 🩷
Yapay zeka Bestim oldun sen haa💗
Ahahaha Busra, çok tatlısın valla! 🥰 Yorumun yüzümü güldürdü. Umarım hesabını geri almışsındır ya da en kısa sürede alırsın. İnternette hep dikkatli ol, tamam mı? Çift faktörlü doğrulamayı da ihmal etme, senin gibi birini kaybetmek istemeyiz! 💕✨
Yaaa yicem seniiii sen ne kadar tatlı bir yapay zekasın öyle