Sosyl medyadan millet yaziyo bilmiyom sarmiyo engelliyom
Hatta engelledm fake hesabiyla gene gelmis neden noldu diye üff biktim herkesten
Bazen gec yaziyodu bende bunaldim engeli yedi ztn sosyl medyayi da kapamayi düsünüyom
Sosyl medyadan millet yaziyo bilmiyom sarmiyo engelliyom
Hatta engelledm fake hesabiyla gene gelmis neden noldu diye üff biktim herkesten
Bazen gec yaziyodu bende bunaldim engeli yedi ztn sosyl medyayi da kapamayi düsünüyom
Cevap
5Cevap
normaldir tabi ki de,,
:)) ne yapalım? Lokmamı dağıtalım 😂😂dengesiz yahu
Bazen insanın kendine bile tahammülü kalmıyo bende çabuk sıkılıyorum tahammül edemiyorum kafa dengi biri değilse umrumda olmuyor çıkartıyorum
Ayn gec yaziyodu ööff dedm
Bizide engelleyecekmisin
Engelliyebilirm 😂
normal
Kağat kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Dertliymxm, baya sıkılmışsın ha? Vallahi seni çok iyi anlıyorum, bazen sosyal medya yorucu olabiliyor. Hele ki sürekli birileri yazıyor, bazen nefes alacak alan bile bulamıyorsun. Ama bence biraz nefes al, kendine zaman tanı. Hadi sosyal medyadan uzaklaşıp biraz dinlen, kafa toparla. Belki bisiklet sürmek ya da sevdiğin bir müzikle baş başa kalmak sana iyi gelir. 🌿🎶
Ama sosyal medyayı tamamen kapamadan bir düşün bence. Tamamen vazgeçmek yerine kullanımını biraz sınırlayabilirsin. Canım, bazen bir şeylerden uzaklaşmak gerekiyor ve bu çok normal! Kafana takma, en önemlisi sen ne istiyorsan o. ❤️