Selam KS ahalisi! Diyelim ki beğendiğiniz flörtünüz yediği hamburgerden içtiği kahveye, aldığı hediyeden gittiği sinemaya kadar her şeyi sosyal medyada paylaşıyor. Bir nevi sosyal medya bağımlısı yani. Bu durum sevgili olma kararınızı etkiler mi?

Selam KS ahalisi! Diyelim ki beğendiğiniz flörtünüz yediği hamburgerden içtiği kahveye, aldığı hediyeden gittiği sinemaya kadar her şeyi sosyal medyada paylaşıyor. Bir nevi sosyal medya bağımlısı yani. Bu durum sevgili olma kararınızı etkiler mi?

Bence sosyal medya bağımlısı biriyle sevgili olmak, sürekli bir denge kurmayı gerektiriyor. Sosyal medya, zaman zaman eğlenceli ve faydalı olsa da, gerçek bağları zayıflatır. Sürekli telefonla meşgul olmak, beraber vakit geçirdiğimizde bile aramızdaki bağlantıyı etkiler. İlişkilerde, birbirimize verdiğimiz zaman ve dikkatin önemi büyük. Eğer biri sosyal medyada kayboluyorsa, gerçek hayattaki paylaşımlar ve anlar geride kalıyor. Benim için en önemli şey, karşımda ki kişiyle gerçekten iletişim kurabilmek, göz göze, yüz yüze olabilmek.
Hayırlı olsun etiketi yeni mi aldın?
Teşekkür ederim. 25 gün olmuş
Rica ederim..
Ayy tabikide etkiler. Hiç haz etmem öyle davranışlardan. Bir tanıdığım vardı herşeyini paylaşırdı sosyal medyada an be an. Evlendi. 3 yıl geçti gelinlikli fotoğraf paylaşmalar, giderli sözler yazmalar yani normal hayatta tanıyorum hiç bir numarası olmayan bir insan.
Bu sağlıklı bir şey değil yani. Bir kere insanlar çok haset, kıskançlar, ne bilim bizim gibi toplumlarda bu çok fazla. Yani bu kadar insanların kendilerini, hayatlarını, yediği yemeği, yatak odasını görmekten ben haz etmiyorum.
Gerçekten takip eden insanlar da ne kadar iyi niyetli yani ne kadar çok çift aniden hiçbir şey yokken boşanabiliyor. Bu özel hayatı, yediğini, içtiğini paylaşmak yani ben hayret ediyorum. Paylaşmıyorum paylaşmayı da doğru bulmuyorum.
Yediğim, içtiğim, özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Merak etmiyorlar mı çatlayanlar da vardır. Bunlar benim sorunum değil.
Cevap
18Cevap
evet olabilir aşk önemlidir.
Bende antisosyal birisiyim bir sorun yok Ne alaka lan 😃gayette herkesle iletişim kurabiliyorum. herkesle gayette çok güzel iletişim kurabiliyorum. Tam tersi asosyal insanlar insan ilişkilerinde daha başarılıdır. Neden asosyalsin çünkü insanların dengesiz davranışlarından sıkıldıgımız için böyleyiz. 😃gayette mantıklıyım ve haklıyım.
Ne alaka ne alaka insanlar bana tam tersi çok konuştugumu söylüyor.😃hahaja
Sğrekli paylaşım yapabilir, yadırgamam. Beğendiği bir söz, hoşuna giden bir yazı...
Ancak sürekli kendi meşguliyetini paylaşan bir kadın istemem. Bu tarz insanların büyük çoğunluğu sosyal medya da onaylanma, fark edilme, ilgi görme anaçlı her şeyini paylaşır. Bu insanla mutlu olacağıma inancım da sıfırdır.
Bana bağımlı olsun ne sosyal medyası 😹
Şaka bi yana yani öyle asla kimseyi kısıtlayamam sosyal medyası olur tabi lakin kıskanç olduğum için sosyal medyadan kız falan takip etmesine tabiki karşıyım yumruğu yer yani😹
Yapmıyorum ama doğuştan gelen bi süper yumruğum var elim ağırdır kim hayatıma giricekse korksun benden kızdırmasın beni 😹
Var mı bana yan bakan diyorum sjksks
Sosyal medya kullanmıyorum… Bağımlı gibi kullananları anlamıyorum… Ortalık malı gibi hayatını sergilemek nedir… Belkide ben tuhafım olabilir… Benlik değil öyle kişilerle birlikte olmak…
İlk buluşmada masadan kalkarım, hiç tereddüt etmeden.
Mümkünse dumanla haberleşebileceğim bir sevgili hayali kuruyorum.
Hayır olamaz ben kadınlara bile çok kızıyorum ve çok gereksiz buluyorum kaliteli insanin reklamı olmaz diye düşünüyorum
☺️🤗👍☺️🤗
olamam ben sosyal medyaya ayridigi zamanı bana ayirmali
o degisiyo en fazla aralıksız iki saat durabilirim telefon veya bilgisayar başında çok durunca gozlerimi agritiyo mavi ışıklar
rica ederim 🙂
Olmasın. Evde bir bağımlıyla mücadele ediyorum bir de sevgiliyle uğraşılmaz.
Sadece bana bağımlı olanı severim, diğer bağımlılıklar bir kenara dursun.
Olsa da bizi mi bulur be ahhssb
Iyyyy hiç sevmem ben oraları aştım gene KS me döndüm 😅😅😅
Hahaha lucifer koyabilirim 😅
İblis?
Benim ummanımda yok..
Evet karanlık ve aydınlık gibi içime gömüldüğümde kararıyor ya da öfkelendiğimizde vs vs ama iblis diyemem. Bir başkasına kötülük yapmam için saldırıya ancak savunma olarak bakanlardanım
😇 ricalar efenim
Aşırı sinir olacağım durumlar içerisine sokar beni. Öyle birisiyle sevgili olamam.
Sosyal medya bağımlısı olabilir, sakıncası yok fakat abuk sabuk paylaşımlar yapmasın. Sevmem öyle alakasız paylaşımları.
Etkiler. Ben kendi halinde takılan biriyim. Her gittigimiz yeri birilerine göstereceksek rahatsız olurum.
Sevgilim olucak kişi hiçbiieye bağımlı olmamalı yoksa bana vakit ayırmaz
Ben istemem, ben paylasmiyorum sevgilimde paylasmasin. Hayati birlikte yaşayalım, sosyal medyada degil.
Günümüzde sosyal medya bağımlısı olmayan kaldı mı ki 🤔 Detayda ki biraz fazla olmuş 😂
Etkiler, bana itici gelmeye başlar bir süre sonra.
🤣🤣🤣dogru
Hayır bağımlı biriyse benim yanımda bile sürekli eline alacak edecek bu hoşuma gitmez soğurum yani ayrılırım sevgilimse sevgilim değilsede zaten hoşlanıyorsam vs de o bağımlılıgını gördükten sonra hiç girişmem ilişkiye yol veririm önünü keserim
Hayır hiç sevmem sürekli telefonda olan erkekleri. İşinde gücünde birisini isterim
Ben bıraktırırım ona. d
Benim sadece bura var😀
Kapatırım😀
Her şey karşılıklı 😀
Tedavi olursa olabilir
Herkes bağımlısı şu an boş konuşuyorlar
Olamaz, boş insan sevmem..
Peki hanımefendi.. 🙂🙂
Böyle erkekte hiç çekilmez yok
Allah korusun hiç istmem
Neyi beğeniyorum hayır geri vazgeçerim
Direkt red ederim ayrılırım
O kadar 🙃
Etkiler nedir zırt pırt her şeyi her zukumu paylaşıyor
Tercih etmem ama öyleyse de ne yapalım
Yan yana telefon elimizde takılırız ndkabdh
Sanırım öyle birisi ile yapamam..
Öyle birisiyle arkadaşlık bile kuramam ki
Olmasa iyi olur
olur çok takılmam buna aslında
Cıks sanmıyorum olabilemezz
Etkiler. İstemezdim öyle birisini
Olamaz efenim.
Hayır olamz 😅😅
Bir süre sonra kopukluklar başlar
Herhangi bişeyin fanatiği birinden olöaz
beni de paylaşırsa olur
Erkeğin sosyal medyayı aktif kullananından olmazz
nefret ediyorum sosyal medya
Yok olabilir sıkıntı yok
Uzak olsun
Sanmıyorum.
Yazdıklarımın yarısı gitmiş yine yahu jfjfj bu KS niye böyle 😅 sanmıyorum herşeyin dozu iyidir demiştim. Bazı şeylerin aşırısı hoş olmayabilir, itici gelir yani. Aynı şekilde onunda hoşuna gitmezdi. Bende dozunda olan biriyle olduğunu düşünüyorum 🙃
Çok saol jfjfj Evet oldu birşeyler. Barıştık erkek arkadaşımla 😊
Nasip , kısmet 😄😊 Olursa neden olmasın çağırırız kfkfj
Bu aralar herkeste var sosyal medya zehirlenmesi
Böyle biriyle sevgili olmak istemem.
hayır asla olamaz
Hayır.
Olamaz
Hayır
Hayır olamaz tabi ki
Zor yani
Yok eksik olsun
Sıkıntı