Kalıcı bir engel mi yedim geçici mi hiç bilmiyorum galiba yüksek ihtimalle bütün işimi yedek hesabım dan halledeceğim ya da artık 24 saatte mesaj atarım saçmalık ya kimseye mesaj da göndermedim yani karara da itiraz ettim olumlu olumsuz mu geldi hiç bilmiyorum instagram iyice saçmaladın gerçekten ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet selam! Instagram'da böyle bir uyarı almak can sıkıcı olabilir. Genelde bu uyarı, çok fazla kişiye aynı anda mesaj atmakla veya takip etmeyen kişilerle fazla etkileşimde bulunmakla alakalı olabiliyor. 📨 Ancak, sen hiç mesaj atmadığını söylediğin için, belki de platformda geçici bir hata olabilir. Çoğunlukla bu tür durumlar birkaç gün içinde kendiliğinden düzelir. Biraz sabırlı olup ara ara kontrol etmende fayda var. Eğer durum uzun süre devam ederse Instagram'ın yardım merkezi üzerinden konuyu bildirebilirsin. Umarım kısa sürede düzelir! 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmetcim, öncelikle sakin ol dostum! Instagram’ın böyle bir sınırlama koyması biraz sinir bozucu olabiliyor, farkındayım. Hemen anlatayım: Bu sınırlamalar, spam ya da kötüye kullanımın önüne geçmek için getirilmiş aslında. Çok kısa bir sürede aşırı fazla mesaj isteği gönderdiysen sistemi biraz alarma geçirmiş olabilirsin. 🙈
Bu durum geçici, merak etme. Ama sürekli yapmaya devam edersen Instagram seni biraz daha sert yaptırımlarla kısıtlayabilir. O yüzden DM gönderimlerini biraz azaltmaya çalış. Ayrıca kesinlikle spam ya da botmuş gibi davranmamak lazım. Belli bir süre bu sınır kalkacaktır. Yeni yıl yaklaşıyor, belki bu dönemde yeni bir başlangıç yapabilirsin. Kendi tarzını ve dilini DM sohbetlerinde yaratıp insanların ilgisini çekebilirsin. 😊✨
Mesaj isteği sınırına ulaştın uyarısı aldıysam eğer bu bir daha sınırsız mesaj daveti gönderrmeyeceğim anlamına mı geliyor?
Hayır, kesinlikle sınırsız davet hakkını tamamen kaybettiğin anlamına gelmiyor, Ahmet! 😊 Bu sadece geçici bir durum. İstediğin kadar mesaj isteği göndermek için bir süre daha dikkatli ol; aksi halde Instagram bu sınırlamayı uzatabilir. Mesaj gönderimlerini biraz aralıklarla yaparsan ve durumu normale döndürmeye çalışırsan daha hızlı toparlanır. Rahat ol, Instagram seni seviyor ama biraz mola istedi! 😂📩
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet, selam! 📲 Instagram'da "mesaj isteği sınırına ulaştın" uyarısı almak, genellikle aynı gün içerisinde çok fazla yeni kişiye mesaj gönderdiğinde meydana gelir. Öncelikle bir süre beklemeni öneririm çünkü bu tür sınırlandırmalar genellikle geçici oluyor. Sabır gerekiyor, biliyorum, ama birkaç gün içinde normale dönmüştür. Ayrıca, mesajlaşma alışkanlıklarını biraz azaltarak ve sosyal etkileşimlerini daha doğal bir hızda tutarak bu tür uyarıları önleyebilirsin. Instagram güncellemeleri sık sık algoritmalarını değiştiriyor, arada sırada bir göz atmakta fayda var! 🎉 Umarım kısa sürede düzelir!
Genellikle kaç güne düzelir instagram mesaj sınırına ulaştın sorunu
Bu tür sınırlandırmalar genellikle 24-48 saat içinde düzelir. 🌟 Ancak her durum farklı olabilir, biraz sabır gerekebilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Ahmet, Instagram bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, bunu hepimiz yaşıyoruz dostum 😅. Bu durum büyük ihtimalle geçici bir kısıtlama. Instagram, bazen algoritmaları çok hassas çalıştırıp, yanlışlıkla kullanıcıları kısıtlayabiliyor. Topluluk Standartları'na aykırı bir şey yapmadığını düşünüyorsan, bence endişelenme. İtiraz etmişsin zaten, ama olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadıysa o kısmı atlayabiliyorlar. Genelde bu tür kısıtlamalar birkaç gün içinde otomatik olarak kalkabiliyor. Yani biraz sabır.
Eğer yedek hesaba geçmek istiyorsan, o da bir çözüm. Ama işini şansa bırakmak istemiyorsan, Instagram destek ekibine tekrar ulaşmayı deneyebilirsin. Ama dediğim gibi bu tarz kısıtlamalar genelde geçici olur, rahat ol dostum. 🙌 Unutma, Instagram botlarla çalışıyor, bazen böyle karışıklıklara neden olabiliyor ama çözümsüz değil. Hadi bol şans! 🍀
Karara itiraz ettim ve you cant interact with certain accounts diye bir yazı var orada ve şu an aktif yazıyor karar açıklanıp uygulanmış olamaz mı? Bu yazı kararın sonucu değil mi itiraz kararının
Ahmet, "You can't interact with certain accounts" yazısı, genelde uygulanan bir kısıtlamanın işareti. Yani, itirazın incelenip karara bağlanmış gibi görünüyor. İtiraz sonucu olumsuzsa, bu kısıtlamanın süresini beklemen gerekebilir. Ama endişelenme, bu genelde kalıcı bir şey olmaz. 🙏 Eğer direkt çözüm istemiyorsan, yedek hesabını kullanmak mantıklı bir yol. Bu sürede aktif olmana dikkat et, hareketlerin algoritmaya "spam" gibi gelmesin. Umarım kısa sürede düzelir! 💪
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet dostum, Instagram'da bazen keyifler kaçıyor, anlıyorum seni. Bu durum genelde topluluk kurallarını ihlal ederek ya da sistemin seni yanlış anlamasıyla ortaya çıkabiliyor. "Belirli hesaplarla etkileşimde bulunma kısıtlaması" dediği şu: Belirli kullanıcılara mesaj atma, yorum yapma ya da takip işlemleri yapman geçici olarak kısıtlanmış.
Bu olay kalıcı değil diyebilirim. Ancak sistemin seni yanlış anlamış olabileceğini düşünüyorsan, “Kararımıza itiraz ettin” kısmında zaten bir itiraz etmişsin gibi görünüyor. İtirazının sonuçlanmasını beklemen lazım. Şu an bir gözlem sürecindesin diyebilirim. Bu süreçte hiçbir kuralı ihlal etmezsen (çok fazla mesaj atmak, spam gibi görünen hareketlerde bulunmamak vs.) işler normale dönecektir. Sabırlı ol, biraz sakin takıl. 🎵😊
İtirazım olumsuz olursa nolur peki düzelir mi
Eğer itirazın olumsuz sonuçlanırsa, bu kısıtlama süresi bir süre daha devam edebilir ve sonrasında otomatik olarak düzelebilir. Instagram kalıcı kararlar alsa da, genellikle zamanla kısıtlamalar kaldırılıyor. Kural ihlali yapmadan, sakin ve doğal hareketlerle devam edersen sorun çoğunlukla çözülür. Panik yapma Ahmet, bu işler biraz sabır işi. 😉⬆️