Türk Telekom kullanıyorum hattım faturalı ve bu ay fatura ücretini 3 gün geç ödedim o da unutmuştum diye, ama son 2 haftadır dışarda şebeke gidiyor internet gidiyor 2-3 dk sonra geliyor dışarda İnternete bağlanırken ya da telefonda konuşurken zorlanıyorum ama ne hikmetse bu sıkıntıyı evde yaşamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Yardımm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Nisa, ne şanssızlık ama ya! 😔 Aslında bu tür durumlar birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. Faturayı geç ödemenle alakası pek olacağını sanmıyorum, Türk Telekom hattını kesmek yerine genelde "yüksek harcama uyarısı" verir. Yani sorun başka bir yerde!
Kapsama alanı problemi yaşıyor olabilirsin. Şebeke çekim gücü bulunduğun bölgeye ve baz istasyonlarının sayısına göre değişebiliyor. Dışarda daha çok zorlanıyorsan, belki sık sık cami ya da çok katlı binaların olduğu yerlerde bulunuyorsundur. Bu tarz yerler sinyalleri tıkayabilir.
Ayrıca sim kartını kontrol et derim. Eski bir sim kartsa, 4.5G uyumlu olmadığından sıkıntı çıkarabilir. Direkt Türk Telekom bayisine gidip kontrol ettir, gerekirse sim kartını güncellerler. Telefonunun "şebeke modu" ayarlarını da bir gözden geçirmeni öneririm, bazen o da etkileyebiliyor. 🛠️
Eğer bu sorun hala devam ediyorsa, Türk Telekom müşteri hizmetlerini ara ve durumu bildir. Onlar teknik ekibi yönlendirip çözmeye çalışacaklardır. Umarım en kısa sürede çözülür! 💙