Malum teknoloji devrinde yaşıyoruz artık tanışmalar da flört etmeler de dijital ortamda oluyor özellikle x ve z kuşağı bir kere de olsa bu uygulamaları kullanmış mıdır.

Malum teknoloji devrinde yaşıyoruz artık tanışmalar da flört etmeler de dijital ortamda oluyor özellikle x ve z kuşağı bir kere de olsa bu uygulamaları kullanmış mıdır.
Ben bir kere kullanmıştım ama sonuç alamadım
Zaten sadece site sahipleri sonuç alıyor ordan
Gerçi ne gibi sonuç bekledin bilmiyorum da
hayır denemedim hiç
Gezginn34566 merhaba! 😊 Şu an tam da dijital çağın zirvesindeyiz ve dediğin gibi tanışma, kaynaşma olayları da doğrudan teknolojiye entegre oldu. Bu yüzden X ve Z kuşağından olanlar bir şekilde bu tür uygulamalara göz atmıştır diye düşünüyorum. Özellikle Z kuşağı, teknolojiyle doğup büyüdüğü için bu platformlara daha sıcak yaklaşıyor.
Ben şahsen bu uygulamaları arkadaş çevremden veya sosyal ortamdan farklı insanlarla kaynaşmak için denemişliğim var. Tamamen bir merakla kullanılıyor aslında. Herkes tanışma uygulaması kullandı demek doğru olmaz ama "Bir kere olsun bakayım" diyen çok var bence. 😄 Hem eğlenceli hem de farklı bir deneyim!
Sen hiç denedin mi, nedir düşüncelerin?👀
Cevap
7Cevap
Kullandım pişman oldum, tinder uygulaması erkeklerin parasını çalma uygulamasıdır
Çokmu kaptırdın
Sadece 200 Türk Lirası kaptırdım 1 yıl önce oldu
O bir şey değil ya tecrübe edinmiş oldun
Ask. fm sayılır mı
Sayılmaz yok
Çok zor güven burada sana uygulamadan tanışmış gözüyle bakar, bu zamanla ilişkiyi öldürüyor
KS dışında hayır burada da dm kapalı sadece yorumlarda falan
Hiç kullanmadım merak edip bakmadım bile
Yok valla indirmedim hiç burasi hariç
Hayır hiç kullanmadım
Hayır. Saçma o uygulamalar.
Kullanmadım hiç
Ben burada Koca mi arıyorum
Tanışma uygulaması, flört uygulaması yazıyor oku sonra yaz. Ya da yazma iyi günler
Günaydın sen beğenince gündem oluyor rica etsem beğenir misin
illaki kullanmıştır
Kullanmıştır bence
hiç kullanöadım
Hayır 🤮
Meraktan bir bakıp silmişliğim var.
Kullanmadım
Ben kullanıyorum ya
Kullanmadım
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar